bugün

kuran daki çelişkiler

ancak ve ancak beyinsiz ve akılsızların ortaya atabileceği iddialardır. kur'an da tek bir çelişki bile yoktur, isteseniz de bulamazsınız. arapça belagattaki üstünlük sebebiyle türkçe ya da diğer dillere yapılan çevirideki yetersizlikler sonucu bir çok beyinsizin kendi kafasına göre uydurduğu yorumlara bakılarak çelişki vardır denemez.

beyinsizin biri demiş ki bakara suresi 6. ve 7. ayetlerde çelişki var. neymiş efendim kalpleri mühürleyen insanı kafir yapan allah olduğu için ona azap edecekmiş de burada çelişki varnış.

bre densiz bre ahmak bre gerzek efendi. kuran'da bir çok ayette allah ne diyor: "size akıl verdik düşünmez misiniz, size akıl verdik kullanmayacak mısınız, sizi hayvanlardan farklı kıldık akıl verdik aklınızı kullanın" diyor.

peki başka ne diyor: "iman edip güzel amel işleyenler ve allah'ın emirlerine saygı ile riayet edenlerle, içki içip fuhuş yapan, kumar oynayıp onun bunun ırzına geçen, çalıp çırpıp hırsızlık yapan, haksız yere adam öldüren bir olur mu?" diyor

şimdi sana verilen o aklı kullan da kafir kefere olup azaba düçar olma.

çünkü hz. kuran'da hz. allah yine diyor ki mealen: "cehennemi gördükleri zaman inkar edenler derler ki -yarabbi biz dünyadayken senin ayetlerini inkar ettik, ama şimdi cehennemi görünce inandık, bizi dünyaya gönder de senin istediğin şekilde kul olup tekrar huzuruna çıkalım- ama bu yakarışları onlara fayda vermeyecektir." diyor.

vakit varken aklınızı başınıza alıp müslüman olun. yoksa ahiret günü çok ah vah edersiniz de cehennem meleği malik'e derdinizi anlatamazsınız.