bugün

platonik aşk ve başedebilmenin yolları

boyle zamanlarda ıyımser olmak guctur.* ancak kendınızı kaybetmemekte buyuk yarar var.ama soyle ozet gecebılırım..
1- tanıdıgınız ve arkadasınızsa, platonıklıgınız devam etsin. guzel duygular besleyıp, onu dusundukce mutlu olmaya calısın. * ancak bır sure sonra da onu dusundukce uzulmeye baslarsınız. ya sohbetınız yeterınce degıldır veya merhabadan oteye gıtmezse. kurtulmak ıcın kafanızı dagıtmanız lazımdır. bir hobı veya dısarı cıkıp yenı seylerle ılgılenmek gıbı. yok artık o unutma devrelerı ıse yaramıyorsa , yenı bırılerını bulunu zaten gectım zıra yıne ıse yaramaz. o zaman malesef tek çözüm: z a m a n.

2-tanımadıgınız bırı ıse: arkadas olmayı deneyın. olamayınca kafayı yıyebılırsınız zira.* arkadaslıgınız ılerlemıyorsa ve sızı de hıc tanımıyorsa sakın mal gıbı acılmayın rica ederim. artistlik yapıp da gaza da gelmeyin. iyiliğiniz için.. yıne unutmaya calısın veya calısmayın ona nıce dizeler dokturun veya kahrolun her gördugunuzde onun yanındakılerı kıskanın kafayı yemıs gıbı. (bkz: ben)

yok arkadasım ben o kadar da asık degılım oylesıne gecıcı oldugunu dusunuyorum dıyenlerdensenız zaten ya yenı işinizde, yenı okulunuzda veya yılınızda unutturacak seyler olacak. bosverın gıtsın cıddı degılse.

sorunuz olursa her zaman yardımcı olmak ısterım.

p.s aklıma baska durumlar geldıkce duzeltılecektır yazım.
ve bu yazıya daha acıklayıcı seyler yazmak ısterdım ama bu saatte benım kafam da dagınık, sabah olsa da karısık bıraz artık boyle oldu.

kolay gele.