bugün

adile naşit i sansürleyen trt zihniyeti

bu zihniyeti anlamak gerçekten çok zor azizim. ben nacizane kendim anlayamadım. solcusu sağcısı akplisi chplisi her ne boksanız. bana şunu açıklayabilirmisiniz? trt de yayınlanan tosun paşa filmini hepimiz çok iyi biliyor ve düşüncelerimiz ne olursa olsun severek hepimiz izledik ve sıkılmadan da izliyoruz. fakat trt olacak devlet kanalı, tosun paşa filminde ki o ünlü ve komik hamam sahnesini sansürlemiş. sebebi ise ''hamam da ki bayanların uygunsuz görüntüsü'' imiş. bu sansürü uygulayan ve uygulamasını destekleyen kafalara seslenmek istiyoruz nacizane sözlük ortamında;

-sizler nasıl bir sapıksınız nasıl bir insansınız lan? adile naşit ve diğerlerini o filmde hamam da gördüğünde nasıl bir hisse kapılıyorsun ve sansürlenmesini sağlıyor ve bu sansürü destekliyorsun, ergenliğini yamuk yaşamış arkadaşım?

tekrar ediyorum bu siyasi bir sansür yada ahlakı bozacak bir unsura yapılan sansür değildir. bu türk halkını küçümsemek, türkiye cumhuriyetinde yaşayan tüm bireylere sapık muamelesi yapmaktır. varsa bu durumuda savunabilecek şakirt beri gelsin.

(bkz: nerde sende o göt)

http://gundem.milliyet.co....2011/1424906/default.htm