bugün

sanki birileri 30 bin kişi öldürmemiş gibi yapmak

yeni modadır efendim, yeni modadır. yok açılımmış, yok pişmanlık yasasıymış, yok bilmemneymiş, aftan yararlanacaklarmış, bıdı bıdı bıdı... demokratik özerklikse bu işin gelebileceği son noktaydı, ona da geldik maaşallah. çocukken bile sevmezdim kürtleri, hatta sırf kürt diye ahmet kaya dinlemez, dinlettirmezdim, annem dinliyor diye kızardım, sonra büyüyünce biraz daha ılımlı düşünmeye başladım, ahmet kaya dinliyorum, bir iki kürt arkadaşımın sayesinde de türkiye haritasının sağ taraflarındaki bazı illere atom bombası atılması gerektiği düşüncesinden uzaklaştım. nerde var pislik, keko, hepsi kürt. tiplerinde hayır yok zaten... hepsi terörist kılıklı. tekrar belirteyim, bir iki kürt arkadaşım var, severim de onları, ama istisnalar kaideyi bozmaz. bu genellemeyi %90 için genellesem yine doğru bir genelleme olur, banane %10'dan? bize miras bırakılan bu ülke misakı milli sınırları içinde bölünemez bir bütündür. bugüne kadar şu pislik kürtlerin çenesi susturulduysa, konuşmaya başlayınca kuracakları ilk cümle "özerklik istiyoruz" olacağı için susturuldu. kıçımızı yırttık bunların amacı bölücülük diye! noldu? sayın rte trt şeş açtı da, kürtçe serbest bırakıldı da, efendim türlü göt yalamalar, türlü açılımlar yapıldı da noldu? yine ölüyor birilerinin türlü umutlar bağladığı gencecik oğulları? ya şehit diyoruz, asker diyoruz da bi düşünmek lazım. 20 yaşında askere gidiliyor, yani 1991 doğumlu gencecik insanlar gidiyor askere. çocuk daha onlar... kimisi belki askerden gelince üniversite sınavına girecek, belki kimisi nişanlı, mahallede kankaları var, anneleri var hala daha telefonda "sıkı giyin" diyen asker ocağındayken bile. bir hiç uğruna mı öldü bunca insan yani? eğer benim kardeşim, yeğenim, oğlum, komşumun oğlu, yurdumun genci bir hiç uğruna ölüyorsa, ben böyle düzende faşist de olurum, ırkçı da olurum, toplu katliam düşüncelerine de girerim, kundaktaki bebeğini de sikerim afedersin. büyüyüp de vatan haini olacaksa daha kundaktayken ölsün gitsin piçleri!

ben çocuktum şehit veriyorduk, eşek kadar oldum, hala şehit veriyoruz. bu gidişe dur demek lazım artık! barış istiyorsak cidden savaşa hazırlanalım, akacak kanlar varsa da aksın, ama kapansın artık bu yara.

not: beni bilen bilir, öyle sağ görüşlü, ülkücü vs değilim, ama milliyetçilik ata'mızın altı ilkesinden biridir, sahip çıkmak gerek!