bugün

mahallenin abilerince kuytuya götürülen rahat kız

herkese iftira atan adamın iğrenç bir hikayesini okuduk. hikayede tsk personeli hedef alınmış. subayların aile yapısı için çirkin yakıştırmalar var, iftiralar var. yazar ruh yapısını çok güzel sergilemiş. yazık ki türkiye'de asker için bu şekilde düşünen insanların sayısı hızla artmaya başladı. tehlikenin farkına varmak için bu iğrenç yazıları da okumak lazım.

lütfen bu hikayeyi okuyun ve okutun. zor olacak, ama sıkın dişinizi. bu topraklarda kimlerle birlikte yaşıyoruz görün. bu insanları okudukları okulda ve çalıştıkları iş yerinde bu kadar rahat bir şekilde tanıyamazsınız. çünkü internette isim yok nick var. insanlar daha özgür içlerindeki zehri aktımakta. karşıt görüşlü insanları daha rahat tanımak için güzel fırsat var, değerlendirin.

bu başlığı açan kişinin bir televizyon kanalında program yapımcısı olduğu söyleniyordu bir ara. yaptığı programlardaki ince ayar ve usturuplu bir şekilde kusulan nefret pek dikkat çekmiyor ilk bakışta. bundan sonraki bakışlar daha dikkatli olur umarım.
güncel Önemli Başlıklar