bugün

satanist olmanın suç sayılması

öncelikle "satanizm bir dindir". bunu kenara koyalım. "ülke halkının dini"ni de geçelim çünkü burada yapılacak tek yorum "bu ülke de farklı olan hiçbir şey doğru değildir" inancı ile alakalı olur. dini faktörleri kenara koyarak, türkiye ve satanizmin din olduğunu bilmeyenler baz alınarak yorum yapılmalıdır ve kısa yoldan tüme varılmalıdır.

1- bu ülke halkı satanizmi cinayetlerle bildi, öğrendi.
2- bu ülke de dini sömürü çok fazladır.
3- bu ülke halkı kişisel ve ya toplumsal aydınlanmaya meğilli değildir. bu yüzden büyük bir kesime ait insanlar her verilen yemeği yerler.
4- bu ülkede, başbakandan tutun, (asıl muhatap olan) güvenlik güçlerine kadar etkin bir topluluk gerçek yerine farazi olanı tercih eder. araştırmaz.
5- bu ülkede, diğer ülkelerden daha fazla saçma sapan, gerzek, zihinleri köreltmeye, karanlığa itip üzerinden parsa koparmaya endeksli programlar ve haber konuları yaratılır.
6- bu ülkede, büyük bir müslüman kesim, diğer dinleri araştırmaz. onlara göre islam tek din olduğu için, başkalarının düşüncesi sapkın ve yanlıştır.

şimdi, "bu ülke" çünkü satanizm olayları bu ülkede bu kadar çok konuşuluyor, bü ülkede daha fazla korkuluyor. uzun uzadıya satanizmi anlatmak elbette yersiz ancak ülkemizde satanizm kedi kesilen, insan kesilen, bakire doğranan bir tapınma eylemi olarak biliniyor. gençlerimiz de cahil atasından gazı alıp araştırmaya yeltenmiyor, işin kötüsü yanlış bilip, yanlış uyguluyor. her metal müzik dinleyen satanist olacağı gibi, her siyah giyen, gotik havadaki tüllü elbise altında tavuğa dönen genç kızlarımız, her piercingi olan ergen oğlumuz da satanist oluyor. yani ülkemizde satanizm inanç olarak değil, imaj olarak algılanıyor. bir tecavüz vak'ası için, "satanistiz şeytan için sktik nihoha şeytan içime girdi, çık içimden höst" demek, "abazanız ezelden" görüntüsünü pat diye kapatıyor. zira o tecavüzün şeytana bir faydası yok bunu bir gerzek bile bilir. fazla snuff tarzı film izlemiş bünyenin yansımasıdır bu.

güvenlik güçlerimizin, bu konuda bilgilenmemiş olması, araştırmanın ancak "intihar eden genç bir kızın chat logları" üzerinde yapılması, "ben satanistim" diyen bir gerzeğin yorumlarından yola çıkılması sonucu, satanizm suç teşkil eden bir eylem dizisi olarak görülüyor. bu tavır doğru mudur? hayır elbette ki yanlıştır. dünyada satanizme inanan kişiler, dini tatil haklarını bile mahkeme yoluyla alırken bizim ülkemizde böyle oluyor. devlete suçu yıkıp kaçmak isterdim ama genç nüfus oranı en yüksek ülkelerden biri olan canım ülkemin gençlerindedir hata, göstermek istenilen gösterilir, zaten hayatında böyle bir şey duymamış bünyeler de bunu kabul eder, sonra başınıza taş da atılır, ab ye de alınmazsınız, "a aa ne kadar geri kafalılar" da derler.

+ olarak; hiçbir inanç, topluma zarar vermedikçe suç sayılamaz. gerçekten de inanıyorsanız, kimseye zarar vermeden inancınız gereği bir şeyler yapıyorsanız yargı burda sizi suçlu bulursa aihm suçlu bulmaz. ama bunun için suçlu olmamak gerekir, bunu da unutmamak lazımdır.