bugün

türk tarihinin başarısızlıklarla dolu olması

kandırılmış bir beyinden çıkan bokumsu bir söylemdir. zamanında sümerlerin çağdaşlıkta bir numara olduğunu hala öğrenememek ne kadar acı, insanın boş yaşadığına delalet. ama umutlarını kesmesinler. bu konuyu muazzez ilmiye çığdan dinlesinler. uygur devletinin uygarlığına bir göz atsınlar. selçuklu zamanında kazanılan, insanın aklını başından alan zaferleri öğrensinler. yine selçuklu devleti zamanında kurulan medreseleri araştırsınlar, o medreselerde bilimi nasıl ilerlettiklerini öğrensinler. aynı şekilde osmanlı devletinin dünyaya adaleti, asya gönlünü(ki batı dillerinde gönül kelimesi yoktur), bilimi yaymak için kazandığı zaferleri öğrensinler. barbaros hayrettin paşanın denizlerde sağladığı başarıları, piri reisin denizlerde, okyanuslarda gezerek, hesaplarıyla oluşturduğu dünya haritasını öğrensinler.

ya değilse böyle dangalakça ahkam kesmesinler. belli ki beyinleri barbarlar tarafından sikilmiştir. kim bu barbarlar? türklerin asyada uygarlığın, medeniyetin zirvesinde olduğu zamanlarda, avrupada mağaralarda yaşamaya devam eden, mağaralara resim yapma çağında kalmış insanlar olabilirler mi?

bilmiyorsan konuşmayacaksın! dinleyeceksin...

aslında düşünüyorum da bu gibi salakça ve bir o kadar tehlikeli iddiaları ortaya atanlar olsa olsa rum, ermeni, amerikan tohumudur diyorum. çünkü bu iddiaları ortaya atanların türk olabileceği ihtimali korkunçtur. zaten soyu isterse padişah soyu olsun, böyle cahilce hareketler yapıyorsa, onun türklüğü kalmamıştır, türk denemez.

sonra da faşist diyor salaklar, haktır size bu sözler.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar