bugün

aşık adam ne yapar

aşık adam dertli adamdır yahu. öyle filmlerde gözüktüğü gibi yanaklarına mandal asılmış, gözleri dört dönen yüz hallerine girmez.

aşkına karşılık bulduysa ağırlaşır, asilleşir, sivrilir. tabi bu durumu kafelerde 35 derece sıcakta tişörtünün üzerine kazağını atıp kolundaki dövmeyi milletin gözünün içine sokan göstermelik saçma karizma takımı, ya da her daim söylediğim parlak götlü elit pezevenklerin çocukları için geçerli olmayan şeyler. adam mı adam statüsü için var olan durumlar. sebebiyse basittir aşkına, canına cananına var olduğu için tek zayıf, komik, eğlenceli, sevecen yüzünü ona gösterir zaten aşk durumunda başklarına gösteriyorsa aşk değildir o, olmamıştır.

aşkına karşılık bulamadıysa napsın zavallıcık. abisine, annesine, ablasına, yengesine, bakkala, kasaba, ustaya, aşçıya derdini anlatır. eğer anlatamayacak kadar aşıkşa közün içinde közlenmeye bırakılmış patatesin unutulup közün içinde kül olması gibi kahrolur yahu. umarım böyle durumlarda biz kül olmadan köz çabuk söner. (bkz: (amorti sevinci)
güncel Önemli Başlıklar