bugün

türk milliyetçiliğinin abd yi korkutuyor olması

türk milliyetçiliğinin, amerika'nın türkiye üzerindeki hedeflerine ve çıkarlarına engel teşkil ediyor olmasından kaynaklanan korkudur.

sözde büyük elçi amerikan ajanlarının beyaz saraya verdiği raporla kanıtlanmıştır.
rapor şöyle der ki; ''türkiye'de amerikan çıkarlarına engel düşünce türk milliyetçliği engel kitle türk milliyetçileridir''
malumun ilanıdır bu. milliyetçilerin üzerinde ki baskı, sindirme ve karalama kampanyaları bu korkunun refleksidir.

milliyetçiliğin en önemli partisinin genel başkanı devlet bahçeli'nin başarılı çalışmaları sonucu mhp; ülkücü-turancı bir parti olmaktan öte, ülkücülerin tabanını oluşturduğu vatansever, milliyetçi bir parti olmuş, geniş kitleler tarafınca desteklenip oylarını tarihinin en yüksek seviyesine ulaştırmıştır. 12 haziran seçimlerinde 'baraj altı kalacak' söylentilerinin aksine, oylarını arttırıp mecliste daha güçlü bir konumda yerini alacağı tahmin edilmekte. bu da türkiye üzer,nde hedefleri olanları kara kara düşündürmetedir.

türk milleti'nin tabanına sirayet etmiş olan milliyetçiliği; faşist, ayrıştırıcı, çağ dışı, lümpen gösterme çabalarının da bir türlü başarılı olmaması, amerika'ya tokat gibi bir cevap olmuş gözükmekte. milliyetçiliğin türk milleti'nin genlerinde olan bir manyaklık! olduğunun farkına varmışlardır umarım.