bugün

entry den cinsiyet tespiti

sözlük yazarlarının yapmaktan hoşlandığı şey...

şimdiii entrylerinde bir kadın; kadınlıkla ilgili şeyler yazarsa erkekler böyle bir suratını buruşturmalar yok "kadın olduğunu belli etmeye çalışıyor abi yea" demeler falan.
ama siz s*kinizin boyutunu ya da 31 hakkında "ay çok zevkli" tadında entryler girerken hiç hiç hiç sorun yok. çok normal.

ama bir kadın çıkıp yok oje yok regl hakkında gayet doğal ve erkeklerinkine nispeten entry girilmesi müstehcen olmayan müstehcen olsa bile bilgilendirme açısından önemli olan entryler girince ayıp.
mesela "haftalardır reglim gecikti hamile değilim ama bilmiyorum" deyince müstehcendir ama belki de kişinin kendisi doktora gitmeyecek kadar önemsiz bulur ama sözlüğe yazmak kolay gelmiştir ve bu konuda bilgisi olan bir bayan yazar ona özelden mesaj atıp sebebin neler olabilceğini bildirir. sonuçta müstehcen olsa da bilinçlenir. ama 31 çekmenin ne kadar zevkli olduğu hakkında bilgiye ihtiyacımız yoktur.

nerde kalmıştık hah. erkekler erkek olduğunu belirttiklerinde hiç bir sorun duymazlar ama kadınlar kadın olduklarını belirttiklerinde büyük sorun. "ilgi çekmeyi istiyor" diyorsunuz. e ilgi göstermeyin o zaman! suç yine sizde. inanın bana kızlar da sizin ağızlarınızın suyu aka aka ona yanaşmaya ve yapışmaya çalışmanızdan hoşlanmıyor.