bugün

turbanli nisanlinin kepce kulak cikmasi

son derece normaldir. kimisinin kulağı uzun olur kimisinin aklı kısa. şimdi burada şu akla geliyor, türbanlı nişanlının kepçe kulak çıkması mı kötüdür yoksa bunun üzerinden dini hassasiyet sahiplerini incitecek boktan bir tespit yapmak mı. kaldı ki tespit de bi boka benzemiyor, 80lerden kalma çatışmacı sol gençlik söylemi, sikeyim öyle söylemi. (bak küfür ettim-sitiv tarzı-)

çamlıcada şarap içemediğini için bok attığın o insanlar sana acıyor efendi, 80 yıldır acıyor hem de. 80 tane bakkalın bir araya gelip cemaat oluşturduğunu iddia etmek tam da ilhan selçuk'vari bir söylem. üsküdar'da şarap içip cumhuriyet oku, böylece ülkeyi kalındırdığını, koruduğunu filan düşün. neden insanların o cemaatleri sevdiğini düşünme, devletin yapmadığını yapan o cemaatlerin nasıl bu kadar büyüdüğünü düşünme, darbe olmasını bekle, başka bi bok yapmıyorsun çünkü.

kapitalizme direnen islamiyetle dalga geçmeye çalış, sakın düşünme abd'nin neden müslüman ülkelere çattığını. kravat takmakla adam olunduğunu, batılılaşarak yükseleceğini düşün, en azından düşündüğünü bir şeyler olsun.

dine saldırmanın tek prim yaptığı ülkedir türkiye, devam edin.

http://www.yenisafak.com....01.2007&y=YusufKaplan
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar