bugün

turbanli nisanlinin kepce kulak cikmasi

akla bir sürü soru, önerme, kinaye ve bunlara bağlı yeni açılımlar getiren, bir zamanlar/vakitler götverenin birinin bir kulak tipi için uydurduğu aşağılık ifadenin bir zümreye mal edilerek dolaylı yoldan kamusal alanı kullanarak bağnazlık gösterisi sergilenmesi.

yeri geldiğinde fiziki ve diğer seçilmeyenlere atıfta ve alayda bulunan kişileri yerin dibi ile buluşturmaya hevesli humanist, liberal, demokrat yapı sahibi şahsiyetsiz iş kendi görüşünün düşmanlığı ile beslenene geldiğinde-ve kendisi de o düşmanlıkla beslendiğinden-tüm iyi niyetlerini ve artık insanüstü kabul edilen izmleri istleri bir kenara bırakarak taşağını geçer.

mevcut eğlencelik durumun işaret edilen tersi ise şudur aslen: kepçe kulak nedir ki, evleneceğin kadının her yerini göreceksin. görmen mümkün, şöyle bol ışıklı bir ortamda çatır çatır sikecekesin ki her santimetrekaresini ezbere bileceksin ve gerdek gecesi olmayacak bir sürprizle karşılaşmayasın. ha bu arada o denli hor kullanımdan doğan deformasyondan ileride şikayet etme hakkını da yitirmiş olacaksın ve buna ses de etmeyeceksin.

hattanın da ötesi: daha önce de birkaç kez belki çamlıca'da değil ama, herhangi bir yerde çakırkeyf bir halde birine düdüklenmiş az kullanılmış olması mümkün ileride eş olacak ve adı henüz nişanlı dahi olmamış kişinin sikilmiş-bu bir tanımdır- geçmişi seni enterese etmeyecek. öyle, adam olacaksın, kıskançlıklarını da işkembenden uzanan kalın bağırsaklarda eriteceksin ki kepçe kulak tehlikesini tercih etmeyesin ileride.

bu milletin apolitik ve azgın politik fertlerinin düşüncesiz eylem neticesi nurcuya ayar vereyim derken ortak kabul görmüş müslüman temalara dil uzatmak salaklığına düşmesidir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar