bugün

sevgiliyi hatırlatan şeyler

sevgilisi olduğunu unutan kişiler için gerekli olan şeylerdir.
şunlar da önerilerimizdir. lütfen dikkate alın ve hayatınızı kurtardığım için bana teşekkür edin;

parmağa ip bağlamak; sevgiliyi her fırsatta unutup başka insanlara mı yanaşıyorsunuz öyleyse parmağınıza hatırlatma babında bir ip bağlayarak bu sorunu çözebilirsiniz. bu ip sayesinde yeni kişilerle tanışmak için elinizi uzattığınızda bu ipe gözünüz takılabilir ve zaten bir sevgiliniz olduğunu hatırlayarak uzattığınız eli geri çekebilirsiniz.

küçük hatırlatma notları; en temiz yollardandır. bir sevgiliniz olduğunu unutarak internette tanıştığınız kişiyi eve davet ettiğinizde, evin muhtelif yerlerine daha önceden yapıştırmış olduğunuz "senin bir sevgilin var" notlarını görerek hemen yediğiniz boku temizleyebilirsiniz.

telefonun hatırlatma alarmını kurmak; bu biraz riskli bir durumdur. zira alarmın ayarlandığı zaman dilimleri sizin yeni biriyle sevgililik adımları atmaya başladığınız döneme rastlamayabilir ve mazallah sakata gelebilirsiniz.

bu öneriler genişletilebilir tabii. ancak sabahın bu saatinde ancak bunları bulabildim ben. yine de işe yarayacağını düşünüyor ve zekası hasarlı arkadaşlara sevgililerini unutmama mücadelelerinde başarılar diliyorum. öperim gözlerinizden.