bugün

ilk adımı karşıdan beklemek

tipik ergen kız hatalarından biri daha.. hatta kimi kızlar bunu 30una gelse bile yapar.. mottoları da şudur "seven gelir kızıııııaaaaam" veyahut " süründürcem onu ayağıma kapancak köpek olcak ohyş ohyş ohyş"

zoofilinin türkiyede bu kadar yaygın olması beni korkutuyo.. ben de lisede filan arkadaşlar sorunca " ya çağırsam mı " , "ay meşaj atsam mı" diye , yok yok o atsın bekle derdim..

sonra geçenlerde bi dank ettim ki , aslında birinden teklif beklemek , basbaya pasif olmayı kabullenmek oluyo.. yani o seni seçmeli ve şartları koyup teklifi sunmalı.. sana da sadece evet ya da hayır demek düşmeli..

nitekim olayı çok da uzatmaya gerek yok , ben şimdi ne dersem diyim "ayyy önce o arasın" fikri zihinlerden silinmeyecek.. oysa teklifi kim masaya koyarsa , o geri çekebilir.. üstüne üstük şartları , teklifi yapanın koyması da cabası..

of çok karışık oldu.. özet olarak , kızıııııaaam işler bildiğin gibi değil.. bırak bi kere de sen teklif yap.. bi kere de sen seç.. oturup kukumav kuşu gibi bekleme..