uludağ sözlük moderasyonu

zall eşliğinde güzelim sözlüğe sıçmış sıvamış moderasyondur.

ulan yıllar önce şuraya geldiğimizde azdık özdük ama buraya troll'ünden tematiğine, celebrity'sinden yönetimine değer verirdik. bir heyecan taşırdık.

imamın sikine benzettiniz siktiğimin yerini. ilk aşkını unutamayan sevgili misali hep bizi aynı yerden vurdunuz. hep burası ilk göz ağrımız diye burayı sikerken siz, bizler umutsuz bir umutla yanlışları haykırdık üzüle üzüle. sikinizde oldu mu? hayır. işte bu yüzden allah belanızı versin en çok ruhsuz ibneler, milyonluk eşekler.

yazar bile olamayacak müktesebatta modları doldurdunuz şakirt diye, yağcı diye, belki de götoş diye. ne adalet kaldı ne format. şurda yazarım diye geçinen adamların %10'u ekşi sözlük'te 1000. entry'sini girsin götümü taksim meydanı'nda isteyen herkese veririm.

sözlük kullanıcıları ile taşak geçe geçe bir yönetim anlayışına sahip beyinlerinize sümküreyim. akp sempazitanı güruh yaratıp karşıt görüş beyan edenleri sırf bu sebeple silen veya çaylak yapan görev kullanma zihniyetinize sıçayım. yazarların yazar olmakla kazandığı özlük haklarını ihlal eden cümlenizin parmaklarına sıçayım. anladınız siz onu.

ve zall unutmadan:

en yakınında dost dediklerine inat, tüm bu içten sözlerimi bir kez daha algılamayacak olan sana ve cümle dostlarına(!) bir efes de bu sebeple açayım.

yazık ettiniz yazık olduğunu görmeden, yazıklar olası rezaletlerinizden utanmadan.

ridendo dicere severum!