bugün

galatasaray ın düştüğü aciz durum

part 2...

yıllar boyu avrupa devlerine diz çöktüren, "eyvah türkler" dedirten ve her daim avrupa'da ilk türk takımı denince akla gelen galatasaray'ın kendi başbakanına karşı domalmasıdır...

+başbakanım uçak tuttum bi tane arkasında özür dilerim recep baba yazacak
-yetmez ulan
+rtedenozurdiliyoruz.com diye bi site açsak?
-valla mahkeme kararıyla engelletirim youtube'dan beter olursun!
+ne yapalım başbakanım siz söyleyin hele bi
-sarı gelin türküsünü söyle lan bana
+nası yani neden ki?
-sarı kırmızı gelin diye söyleyin ahahaha
+başbakanım ayıp oluyor ama
-ne ayıp mı? siz ayıbı daha iyi bilirsiniz! gidin maçları toprak sahada oynayın papazın çayırına gidin ulen hatta ahaha
+ehehehe

bir galatasaraylı olarak bi çok kötü zaman yaşadığım gibi muhteşem anılarla süslüdür hafızam galatasarayımdan dolayı. fenerbahçe'den altı yemek gibi bi galatasaraylının yaşayabileceği en dramatik anlarda dahi bi süre sonra espriyle karışık kendimizi avundurduk. ligte 17 maçta averaj eksi dahi olsa bunlar makaraydı geçiciydi dedik seneye görüşürüz dedik. ama kendi başbakanına yalakalık yapmak nedir be üstad? evet yapılan hoş değil hatta gerçek bi ayıp yok yere. tabi taraftarı galeyana getiren bir toki başkanınıda * es geçmemek gerek. özür dilendi oldu bitti peki daha nedir bu acizlik? neredeyse seçimde bütün oyları akp'ye atmamızı isteyecek bir başkana sahip olduk. biz adnan polat'ı hiç böyle düşlememiştik böyle ummamıştık. denizli'deki saati soran, taraftarı havaya sokan ve taraftarın arkasında duran bir adnan polat bekliyoduk.

kendisi şu sıralar başbakana başka bir isteği var mı diye soran, taraftarı itin götüne sokan, yetmeyip tam arkasında durup anal sekse girişen bir galatasaray başkanıdır. yapanları bulup cezalandıracakmış. 50 bin kişiyide mi? alma onları stada recep'inle başbaşa izlersin boş koltuklarda rahat bir maç.

gol sonrasıda i'll survive çalma artık...

hani benim recebim recebim
yuhalamazsan sana stad vereceğim..