bugün

galatasaraylılarla fenerliler arasındaki farklar

fenerbahçeliler ile galatasaraylılar arasında çok fark vardır.

galatasayay taraftarı stadını doldurmaz kombinesine adam gibi yatırım yapmaz fenerbahçe taraftarı takım başarısız bile olsa stadı doldurur en pahalısından kombinesini alır.
galatasaray taraftarı sabriyi ayhanı ardayı serveti izler, fenerbahçe taraftarı gökhan gönülü alexi luganoyu stochu izler.
galatasaray taraftarı 17 yaşındaki çocukları döver delikanlıyım diye gezer, fenerbahçe taraftarı küçüklerini bağırına basar.
galatasaray taraftarı fenerbahçenin bir gün herkes fenerbahçeli olacak sözünü kaale almadığını söylesede, emrenin transferinden sonra kudurur. fenerbahçe ise ihtiyacı olan bölgeye emreyi transfer eder.
galatasaray taraftarı amatör maçlara gitmez, fenerbahçe taraftarı basketbol voleybol maçlarını kaçırmaz.
galatasaray taraftarı hayatında 1 kere yaşadığı mutluluğun üstüne yatar, fenerbahçe taraftarı daha fazlasını nasıl elde edebiliriz diye düşünür.
galatasaray taraftarı kulübün lisanslı ürünlerini alıp yardımcı olmaz, fenerbahçe taraftarı hem kaliteli ürün hemde kulübe destek olsun diye feneriumları doldurur.

not: bir fenerbahçeli olarak kendi düşüncelerimi söyledim. yazar üstadlarım lütfen kızmayın. bunlar şahsi düşüncelerim. ama ne yazık ki hepsi gerçek.