bugün

güzelliğinin farkında olan kadın

nicole kidman güzel bir kadındır.. taşrada bir yerel televizyonda hava durumu sunucusudur ama gözü yükseklerdedir.. şehre ünlü bir tv adamının seminerine gider ve o na yaklaşır bütün güzelliği ile.. adam kadına bir öykü anlatır.. senin gibi güzel bir kadın gelmişti bir zamanlar bana bir dostumun gönderdiği bir mektupla..biraz ilgilendim onunla ve şu x kanal da ki y kişi o şimdi..kadın umutlanır.. mektup tan bahseder.. adam dostunun kendisine bu mektubu taşıyan kişinin organını gırtlağına kadar alabileceğini yazdığını söyleyip, nicole cuğuma dokunur.. karar vermelidir.. verir..kocası otel odasın da iken..

nicole kidman güzel bir kadındır.. lars von trier e gidip, ücretsizde olsa onun filmlerinden birinde oynamak istediğini söyler. ve adamımız dogville de bütün amerikalılara düzdürür o nu.. yeşim tabak bir söyleşisinde neden kadınları bu kadar aşağıladığını sorduğunda yok böyle bişey, o geldiğinde zaten bir porno film yönetmeni ile son filmi üzerine konuşuyorduk der..

yine hülya avşar bir kutluğ ataman filminde oynayıp bir festivalde sanata dair bir ödülü olmasını istediğini söyler.. film deki en etkili sahnesi bir oral sex ten(blow jobbb !!!) kafasını kaldırdığın da ki yüzüne gözüne rujunun bulaşmış olduğu sahnedir..(uff çok ıslak)