bugün

seni ölene dek seveceğim

istisnalar dışında, bi siktir git cümlesidir nazarımda. sabah sabah çayımı yudumlarken 3 5 güzel entry okumayı amaçlıyordum ancak bu konuyu görmemle beraber, sinirlerim yine tavan yaptı.

şimdi yeniden belirtmekte fayda var, istisnalara sonsuz saygı duyuyorum. benim lafım istisnalar dışında kalan, çok film izleyip o filmlerden fazla etkilenen, yaşı ortalama bir ergenin yaşına oranla çok daha fazla olmasına karşın, ruhu hala ergen olan, love story tadında bir dünyada yaşadığını sanıp, ego tatmin etmek amacıyla yalan söyleyen utanmazlaradır. bunların geneli pantalon giyerler, bir adette penisleri vardır. o penisi kesip köpeklere attıktan sonra etek giyip dolaşmaları gerektiğine inandığım gereksiz mahluklardır.

içeriğe fazla dalıp da sinirleri haddinden fazla germeye gerek duymuyorum bir piç olarak özet geçmem gerekirse bu çok özel olan cümleyi sarfeden bünyelerin büyük çoğunluğu var ya, hemen ardından gelen kızın koynuna girdiğinde deliler gibi inleyecek olan şerefsizdir. bu sözün ne derin bir manada olduğunu anlayamaz çünkü izlediği filmlerin etkisiyle söyler bunu.

evet daha rahatım şimdi. böyle hafiften bi çemkirik iyi geldi bana. çayda sıcacık negzel.

birini ölene dek sevebilene ne mutludur.
öbür yanağını dönene sufi değil salak gözüyle bakılan dünyada, bunu sözle değil sessiz sedasız içinde halledene aşkolsun...