bugün
D
double cross5 yıl önce
süveyş teki geminin neden olacağı büyük kriz
dünya çapında tuvalet kağıdı krizine neden olabilirmiş. (img:#2138388) https://nypost.com/2021/03/26/suez-canal-crisis-may-unleash-worldwide-toilet-paper-shortage
D
double cross5 yıl önce
frank lucas
`american gangster` adlı filmde `denzel washington`'un canlandırdığı karakterin adı.
D
double cross5 yıl önce
pencereden dışarıyı izleyen kedi
son derece sakin, karizmatik ve dengeli bir tarzı vardır. şehir hayatının güzel ayrıntılarından biridir. aynı zamanda yeni fotoğraf albümümün konseptidir kendisi. bugünden sonra kendisiyle ne zaman karşılaşırsam bir fotoğrafını alacağım. "evimizi niy… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
üstün bir yaratıcının varlığı yönünde deliller
1.) doğru hüküm vardır. 2.) bilgi, doğru hükümdür. 3.) bilgi, bilen'e muhtaçtır. 4.) bilen vardır. 5.) bilgi, bilen'in bilmesiyle var edilir: bilen, bilgiyi var edendir. bilgi, bilen tarafından sürekli var edildiğine göre; bilen, var eden'dir. 6… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
üstün bir yaratıcının varlığı yönünde deliller
1.) doğru hüküm vardır. 2.) bilgi, doğru hükümdür. 3.) bilgi, bilen'e muhtaçtır. 4.) bilen vardır. 5.) bilgi, bilen'in bilmesiyle var edilir: bilen, bilgiyi var edendir. bilgi, bilen tarafından sürekli var edildiğine göre; bilen, var eden'dir. 6… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
kokain çekmek de ümmete dahil
bir serbest şiir denemesidir... `kokain çekmek de ümmete dahil` adlı şiirim şöyle; parsel parsel satılmış ve ne istedilerse verilmiş bir vatan, gecenin karanlığında kumarhanede paralar masada unutulmuş tedirgin gülümser... çünkü kokain çekmek de… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
dexter
amerikan hazır giyim markası.
D
double cross5 yıl önce
melek ipek
ellerinden optugum bir anne'dir. oglunun arkasinda durmasi gayet normal olan bir anne'dir. fakat annem, akp ne ise senin oglun da onlardan cok farkli degil be annem dedigim kisidir. ulkenin agzina sican kisilerin anasi, babasisiniz. tabiki koruyacaks… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
yemeksepeti
adresi [link]www.yemeksepeti.com[/link] olan mükemmel yararlı harika site.evde otururken canınızın istediğini ayağınıza getirtme fırsatı veriyor.tabii ay sonunda o ay süresince gırtlak için ödediğiniz parayı hesaplayınca kalbiniz bir hop eder ama ols… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
ingenuity
geçtiğimiz günlerde, `perseverance` aracı ile birleşik olarak mars gezegenine iniş yapmış helikopter modülü. kendisinin 2 ay içinde uçuşlara başlaması beklenmektedir. mars'da uçuş yapan ilk insan yapımı araç olmasının yanı sıra, çok daha hızlı bir … devamını gör
D
double cross5 yıl önce
ekran kartı fiyatları
daha yeni gtx 1060 aldık hiç ucuz değildir.
D
double cross5 yıl önce
meclis de yemek yersen kaç para hesap gelir
muhtemelen çok fazla gelmez gelseydi zaten kimse orada olmazdı diye düşünüyorum. (img:#2127771)
D
double cross5 yıl önce
tecavüzcü suçlu ama kız da mini etek giymeseydi
yanlış bir söz, kız ne giyerse giysin tecavüzcü haklı olamaz. (bkz:İtirafı samimiydi tecavüzcüyü serbest bıraktık) neler oluyor bu ülkede?
D
double cross5 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
D
double cross5 yıl önce
teröriste terörist demenin suç olduğu ülke
Ben terörist demiyorum.amk vatan hainleri diyorum.
D
double cross5 yıl önce
teröriste terörist demenin suç olduğu ülke
Ben terörist demiyorum.amk vatan hainleri diyorum.
D
double cross5 yıl önce
south park
Amerika ve [bkz]dünya[/bkz] gündemindeki önemli ve yapımcılarına göre yanlış[*]nası yani[/*][*]yanlış nedir[/*] olayları [bkz]eric[/bkz], [bkz]stan[/bkz], [bkz]kyle[/bkz] ve [bkz]kenny[/bkz] isimli dört gencin gözünden anlatan komik, politik ve [bkz]… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
south park
Amerika ve [bkz]dünya[/bkz] gündemindeki önemli ve yapımcılarına göre yanlış[*]nası yani[/*][*]yanlış nedir[/*] olayları [bkz]eric[/bkz], [bkz]stan[/bkz], [bkz]kyle[/bkz] ve [bkz]kenny[/bkz] isimli dört gencin gözünden anlatan komik, politik ve [bkz]… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
twitter ın süleyman soylu nun tweetini engellemesi
twitter'ın, Soylu'nun lgbt bireylere karşı nefret söyleminde bulunduğu tweet'i sınırlı erişime ayarlama durumudur. yurt dışındakiler, senden ve senden olan kafalardan korkmayınca, nefret suçuna pabuç bırakmayınca ne biçim oluyor di mi? saplayıveriy… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
twitter ın süleyman soylu nun tweetini engellemesi
twitter'ın, Soylu'nun lgbt bireylere karşı nefret söyleminde bulunduğu tweet'i sınırlı erişime ayarlama durumudur. yurt dışındakiler, senden ve senden olan kafalardan korkmayınca, nefret suçuna pabuç bırakmayınca ne biçim oluyor di mi? saplayıveriy… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
yazarlara gelen son mesaj
Lan yeter artık vermiyorum anlıyor musun vermiyorum! (img:#2008312)
D
double cross5 yıl önce
arkadaşlarla toplanıp sirkten lama çalmak
arkadaşlarla içip içip sarhoş olduktan sonra sirkten lama çalma durumudur. fransa'nın bordeaux şehrinde gerçekleşen kahkaha attıran olaydır. haberin ayrıntılarına indikçe daha bir gülünç hale gelmektedir. http://www.sondevir.com/hayatinicinden/15545… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
arkadaşlarla içip içip sarhoş olduktan sonra sirkten lama çalma durumudur. fransa'nın bordeaux şehrinde gerçekleşen kahkaha attıran olaydır. haberin ayrıntılarına indikçe daha bir gülünç hale gelmektedir. http://www.sondevir.com/hayatinicinden/15545… devamını gör
D
double cross5 yıl önce
© copyright 2005 - 2026