D
davut beckham12 yıl önce
christy million
dj christy ile yaptığı şarkıları piyasaya süren kaliteli bayan dj'dir. sağlam parçalar yapıyor. (img:#639543) (img:#639544) (img:#639545)
D
davut beckham12 yıl önce
christy million
dj christy ile yaptığı şarkıları piyasaya süren kaliteli bayan dj'dir. sağlam parçalar yapıyor. (img:#639543) (img:#639544) (img:#639545)
D
davut beckham12 yıl önce
christy million
D
davut beckham12 yıl önce
andres iniesta
`fc barcelona`'nın ara pası olayını aşıp bitirmiş ispanyol futbolcusu.soluk beyaz rengiyle sahada hemen dikkati çeker.xavi ile birlikte tüm ortasahayı toparlıyor.daha çok genç, `barca` uzun yıllar toplayacak meyvesini bu adamın.
D
davut beckham12 yıl önce
esra eroldaki aslı hanım
şahsına münasır, esra erol'un programında taliplerini arayan, evlenip yuva kurmayı planlayan hanımefendidir. Allah sahibine bağışlasın. Yolu açık olsun. Maşallah çok güzel ama. (img:#597509) (img:#597538) (img:#597539)
D
davut beckham12 yıl önce
esra eroldaki aslı hanım
şahsına münasır, esra erol'un programında taliplerini arayan, evlenip yuva kurmayı planlayan hanımefendidir. Allah sahibine bağışlasın. Yolu açık olsun. Maşallah çok güzel ama. (img:#597509) (img:#597538) (img:#597539)
D
davut beckham12 yıl önce
esra eroldaki aslı hanım
D
davut beckham12 yıl önce
bensu soral
ablasinin basligini ben acmistim bununkini de ben acayim bari hehe. `murat dalkilic`'in `kader` klibinde oynayan kiz. `hande soral`'in kiz kardesidir ve kesinlikle ondan daha guzeldir.
D
davut beckham12 yıl önce
yaran haydar dümen soruları
posta yazarı haydar dümen'e gelen ve okurları yaran sorulardır. bazıları insanı kahkahaya boğar. (img:#584952)
D
davut beckham12 yıl önce
sergen yalçın ile gaziantepspor ilişkisi
sergen yalçın'ın gaziantepspor'un teknik direktörlüğüne getirilmesi sonrası antep'in çıkış yakalaması sebebiyle olumlu gidendir. görselle açıklamak gerekirse; (img:#584951)
D
davut beckham12 yıl önce
sevgiliyi alınan hediyeler
14 şubat vesilesiyle sevgililere alınan hediyelerdir. şahsen benim aldığım çok yakıştı. (img:#584737)
D
davut beckham12 yıl önce
sevgiliyi alınan hediyeler
14 şubat vesilesiyle sevgililere alınan hediyelerdir. şahsen benim aldığım çok yakıştı. (img:#584737)
D
davut beckham12 yıl önce
yaratıcı dükkan isimleri
(bkz: pastamonu) kastamonuda bir pastane (emin değilim uzaktan gördüm)
D
davut beckham12 yıl önce
yaratıcı dükkan isimleri
D
davut beckham12 yıl önce
her tarafı alev içinde yanan evli kadın
uzun süredir erinin yokluğunda vücudundan yayılan seks isteğini kontrol etmekte zorlanan evli kadındır. en kısa sürede isteği giderilmelidir.
D
davut beckham12 yıl önce
yaratıcı dükkan isimleri
D
davut beckham12 yıl önce
şeffaf balık
bakıldığında kılçığı gözüken balık türüdür. geçenlerde bir ofiste rastladım bu balığa. akvaryum vardı balıklara bakmak üzere ayaklandım. suda yüzen balıklarla huzur bulurken bir anda "yok artık amk." tepkisi verdiren bir balık gördüm. yani tam olar… devamını gör
D
davut beckham12 yıl önce
n harfi ile başlayan hayvan ismi bulma sorunsalı
(bkz: n ile baslayan hayvanlar)
D
davut beckham12 yıl önce
joseph minala
lazio'nun 17 yaşındaki yıldız adayı oyuncusudur. yaşı genç ama doğum gününde hediye alacak olsam baston alırım. (img:#583677)
D
davut beckham12 yıl önce
nestor fernando muslera micol
lazio'nun 23 yaşında, hayvan gibi reflekslere sahip olan genç kalecisi. (bkz:adam olacak çocuk)
D
davut beckham12 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
D
davut beckham12 yıl önce
ulu sözlük yazarlarının masaüstü resimleri
D
davut beckham12 yıl önce
dj juicy m
Gerçek ismi `Marta Martinez`'dir. 24 Mayıs 1991 yılında Ukrayna'nın Kiev şehrinde dünyaya gelmiştir. 2006 yılında müzik hayatına başlayan Marta, günümüz başarılı bayan djleri arasında yer alır. Birçok parçası dünyanın dört bir yanında eğlence mekanla… devamını gör
D
davut beckham12 yıl önce
dj juicy m
Gerçek ismi `Marta Martinez`'dir. 24 Mayıs 1991 yılında Ukrayna'nın Kiev şehrinde dünyaya gelmiştir. 2006 yılında müzik hayatına başlayan Marta, günümüz başarılı bayan djleri arasında yer alır. Birçok parçası dünyanın dört bir yanında eğlence mekanla… devamını gör
© copyright 2005 - 2026