bugün
D
dalgamaya7 yıl önce
suriyeliler
suriye halkına verilen isim. evet.
D
dalgamaya7 yıl önce
pentagram
türkiye'den çıkan en kalite metal grubu.
D
dalgamaya7 yıl önce
bin yılın en sert kışı geliyor
--`spoiler`-- hava tahmin uzmanları, bu yazın rekor sıcaklıklarının ardından, avrupa'da son bin yılın en sert kışının kapıda olduğunu düşünüyor --`spoiler`-- şeklinde alıntısını verdiğim haber ve de başlığıdır. ben bu uzmanların çok afedersiniz mo… devamını gör
D
dalgamaya7 yıl önce
bursa
türkiye'nin dördüncü büyük şehri.
D
dalgamaya7 yıl önce
bursa
D
dalgamaya7 yıl önce
bursa
D
dalgamaya7 yıl önce
bursa
D
dalgamaya7 yıl önce
trt nin çıplak kadın gölgesini sansürlemesi
Dün akşam yayınlanan terminatör filmindeki gölgenin sansürlenmesi durumu. iyi ki sansürlemiş yoksa ahlakım bozulur yolda gördüğüm gölgeleri sikerdim. gölgelerin gücü adına amk. (img:#1702353)
D
dalgamaya7 yıl önce
karagöz ve hacivat
Geleneksel Türk gölge oyunu,eskiden ramaz eğlencelerinde,televizyonlarda rastlardık,ama artık iyice tarihe gömüldü
D
dalgamaya8 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
D
dalgamaya8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
dalgamaya8 yıl önce
anın görüntüsü
D
dalgamaya8 yıl önce
anın görüntüsü
D
dalgamaya8 yıl önce
tuttuğun takımı söylemeden anlat
mustafa kemal atatürkün takımıdır!
D
dalgamaya8 yıl önce
bursaspor taraftarı
çılgın olarak bilinen taraftardır. bir kısmının yapmayacağı şey yoktur. eski deliliğinden eser olmasa da texas grubu bir numaradır. bursaspor taraftarı, seneler önce ankaragücü taraftarının kendilerine jest yapmaları sonucu ankaragücü takımını çok s… devamını gör
D
dalgamaya8 yıl önce
bursaspor taraftarı
çılgın olarak bilinen taraftardır. bir kısmının yapmayacağı şey yoktur. eski deliliğinden eser olmasa da texas grubu bir numaradır. bursaspor taraftarı, seneler önce ankaragücü taraftarının kendilerine jest yapmaları sonucu ankaragücü takımını çok s… devamını gör
D
dalgamaya8 yıl önce
kim jong un
kuzey kore'nin nasıl bir komünizm anlayışına sahip olduğunu gözler önüne sermektedir. kuzey kore kurulduğundan beri babadan oğula geçiyor lan devlet başkanlığı. yuh.
D
dalgamaya8 yıl önce
bursaspor taraftarı
D
dalgamaya8 yıl önce
bursaspor taraftarı
D
dalgamaya8 yıl önce
bursaspor taraftarı
D
dalgamaya8 yıl önce
türklerin fc barcelona yı sevmelerinin sebepleri
benim barcelona sevgim Ronaldinho, eto'o zamanından geliyor, sizi bilemem.
D
dalgamaya8 yıl önce
motorlu taşıtlar vergisine yüzde 40 zam yapılması
"Binek otomobil MTV’si 2018 yılında yüzde 40 artacak. " hayırlı olsun. ehonomi çooh ey. http://odatv.com/arabasi-olana-kotu-haber-2709171200.html
D
dalgamaya8 yıl önce
sigara içmeyen erkeğe erkek demek
güldüren durumdur. sigara içmeyen kendini ispat edememiş süt oğlanlarına erkek denmez. evet.
D
dalgamaya8 yıl önce
hayvanlar insanlarla konuşsaydı onları yer miydik
ben yerdim. et olmayınca doyamıyorum.
© copyright 2005 - 2026