bugün

entry'ler (1)

cool olmanın 101 yolu

selam arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. cool olucam diye kendinize asla özenti dedirtmeyin o küçük kafa yapıları olan sırf kızların cinsel organına meyilli yaratıklara aldırmayın ben her gün onlarla uğraşıyorum zaten. siz kendiniz olun en güzeli budur giyim, saç, aksesuar,(özellikle ayakkabı)nıza özen gösterin insanlar üstünde farklı bi imaj bırakın. kendinize bi idol seçin biraz ondan ilham alın demiyorum size face duvarınızı o idolünüzün fotolarıyla doldurun bu çok komik bi durum olur. bazı arkadaşlar yazmış kulaklık gerçekten önemli bu konuda jhsdjshd okulda kız kesen taraf siz olmayın onlar sizin adınızı hangi sınıfta olduğunuzu sorsun. he eğer dışarda böyle açık alanda yalnız takılan gözünüze güzel görünen bi kızın yanına gidip "mm..sanırım teksin sorun olmazsa oturabilir miyim?" diye bi giriş yapabilirsiniz ondan sonra sigara kullanıyosanız yakın o sigarayı kıza da uzatın içer misin diye (bu arada güneş gözlüklerini ihmal etmeyin fgdfjkghdf). yani dediğim gibi siz siz olun pozitif enerji dağıtın sağa sola çok yüz göz olmayın gevşeklerle gerisi kendiliğinden gelir :*
© copyright 2005 - 2026