bugün
- ilişkiye bir süre ara vermek7
- 19 yaşında kızla yatmak9
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi6
- ankara nın en güzel yanı4
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi6
- mola4
- unutulmayan sadakat örnekleri2
- fait bey birader diamond biraderdir hedesi3
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik yazar2
- abd'nin iran'ı sıfırlaması2
- 1 temmuz kabotaj bayramı5
- genç olmanın en güzel yanı6
- ilgi manyağı4
- dünyaya artık gök taşı çarpmaması4
- tüm çıplaklığımla burdayım3
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- ona bir şey söyle11
- eski eşle tekrar evlenmek5
- bir şeyler söyle4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- kadir inanır22
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- genç görünmeye çalışmak7
- bisikletlilerin trafikteki meşruiyeti sorunsalı2
- içtim şarabı13
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı4
- anın görüntüsü22
- kemalist dünya24
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- sözlükteki gizli düşmanım10
- versuch2
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- bu saatte hala uyumama sebebi2
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- gitme diye yalvarmak6
- demokratik kongo cumhuriyeti5
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- velvet28
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- eski işyerine tekrar başlamak4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- true'nun çaylak olması16
- her insanın bir cini olması8
- üniversitelerin gereksiz olması16
- öldükten sonra bana ne olacak5
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- rakı sevmemek7
entry'ler (1)
3 yıl önceki ilişkim şöyle anlatayım arkadaşlar ;
-ilk göz göze gelindiği anda akrep kadınının bu benim olmalı der aslan erkeği başına geleceklerden habersiz, duruşu bakışı asilliği zarifliği vardır akrebin farklı gelir o kalabalıklarda bile fark edilir delici bakışlara sahiptir siz o bakışların altında kendinizi çıplak hissedersiniz.
-Yaklaşmaktan korkarsınız ilk başlarda ama bir yandan da o kız sizin olmalı tanımlayamadığınız şeyler var onda belkide ilk defa duruşunuzdan taviz verip bir kızın peşine düştünüz benim gibi. insan bu kızı tanıdıktan sonra durur düşünür bu kız nasıl bu kadar eğlenceli neşeli olabiliyor, vakit geçirirken zaman hızlı akar yanında dünyanın en mutlu erkeği yapar adamı şımartır da şımartır zannedersin ki dünya senin etrafında dönüyor.
-Aslanın güçlü kendini ezdirmeyen asil duruşunu gören akrep kadını aşık olur.
-tam da o zaman evet evet o zamana lanet olsun dersin neden mi? Yok böyle bir aşk dünyada hiçbir burcun kadınında olmayan tutku aşk ihtiras kıskançlık sert bakışlar sert cümleler vardır artık bu aslanı dumura uğratır ilk baştaki gibi değildir ilişki artık.
-Aslan yorulur kıskançlıklardan kısıtlamalardan, ayrılmak ister korkar akrebin aşkından böyle olması daha iyidir akrepte farkındadır bunun oda ayrılmamak için diretmez gurur abidesi hatundur kendisi gidene kal demez.
-Uzak durulması gereken ilişki türüdür vesselam unutulması zordur bu ilişkinin aslan hala sever akrep kadınını onla yaşadığı heyecanı hayatı boyunca kimsede bulamaz fakat gururludur aslan asla aramaz aşkından ölse bile.
-ya cennettir bu ilişki ya cehennem benim için sonu hüsran olmuştur yinede değer mi evet değer.
-ilk göz göze gelindiği anda akrep kadınının bu benim olmalı der aslan erkeği başına geleceklerden habersiz, duruşu bakışı asilliği zarifliği vardır akrebin farklı gelir o kalabalıklarda bile fark edilir delici bakışlara sahiptir siz o bakışların altında kendinizi çıplak hissedersiniz.
-Yaklaşmaktan korkarsınız ilk başlarda ama bir yandan da o kız sizin olmalı tanımlayamadığınız şeyler var onda belkide ilk defa duruşunuzdan taviz verip bir kızın peşine düştünüz benim gibi. insan bu kızı tanıdıktan sonra durur düşünür bu kız nasıl bu kadar eğlenceli neşeli olabiliyor, vakit geçirirken zaman hızlı akar yanında dünyanın en mutlu erkeği yapar adamı şımartır da şımartır zannedersin ki dünya senin etrafında dönüyor.
-Aslanın güçlü kendini ezdirmeyen asil duruşunu gören akrep kadını aşık olur.
-tam da o zaman evet evet o zamana lanet olsun dersin neden mi? Yok böyle bir aşk dünyada hiçbir burcun kadınında olmayan tutku aşk ihtiras kıskançlık sert bakışlar sert cümleler vardır artık bu aslanı dumura uğratır ilk baştaki gibi değildir ilişki artık.
-Aslan yorulur kıskançlıklardan kısıtlamalardan, ayrılmak ister korkar akrebin aşkından böyle olması daha iyidir akrepte farkındadır bunun oda ayrılmamak için diretmez gurur abidesi hatundur kendisi gidene kal demez.
-Uzak durulması gereken ilişki türüdür vesselam unutulması zordur bu ilişkinin aslan hala sever akrep kadınını onla yaşadığı heyecanı hayatı boyunca kimsede bulamaz fakat gururludur aslan asla aramaz aşkından ölse bile.
-ya cennettir bu ilişki ya cehennem benim için sonu hüsran olmuştur yinede değer mi evet değer.