bugün
- yazarları anlatan görsel12
- yavrum diye hitap eden erkek11
- anın görüntüsü22
- ismet gurbuz12
- enflasyonun kasımda boynunu aralıkta belini kırdık13
- fenerbahçe15
- bir insanın en aşağılık hali11
- evde rakı yapımı13
- evde tekken ve duş alırken kapının çalması28
- 22 yaşından büyük ablalar sözlükten gitsin18
- jorge fernando pinheiro de jesus8
- sonra döndüm dedim ki22
- jorge jesus'un kırmızı kart görmesi9
- 2 şubat 2023 adanademirspor fenerbahçe maçı42
- pure purple violet23
- enner valencia19
- ali palabıyık24
- galatasaray10
- galatasarayın bir kere bile şike yapmadığı gerçeği9
- tek parti döneminin faşizm olduğu gerçeği13
- yazarların tehlikeli tutkuları18
- ismet gürbüz'ün türk olmaması10
- gecenin şarkısı9
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- bir kadını fiziği dışında çekici yapan detaylar27
- çalışan bir kızın yıllık bakım masrafları toplamı15
- yaşama amacınız nedir11
- sevgiliyle yapılacaklar15
- bazı erkekler neden ilişki yaşadığı kadını anlatır19
- şu an meme emip öpen yazar14
- almanya9
- bir baltaya sap olamadim9
- pforzheim13
- kadınınıza sahip çıkar mısınız9
- borsa istanbul8
- karton toplayan bir çocuğu evire çevire dövmek9
- bir oturuşta 36 adet kestane şekeri yemek11
- kuran'ın arapça değil türkçe olması16
- hz meryem ile hz muhammed'in cennette evlenmesi30
- kuran'ı öpme kampanyası17
- morria'nın ayaklarıyla yoğurduğu çiğköfteden yemek20
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- bir yazarı merak etmek11
- kozmetik mağazasından 27saniyede çıkan kız11
- 79 izmir'i ve chevrolet vs 2023 türkiyesi ferrari8
- 1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçı52
- başını örtmeyen kadının ahiretteki durumu9
- ben tipe değil cüzdana bakarım diyen kız15
- bulunduğunuz yerin hava durumu17
- sizce türkiye'nin en önemli sorunu nedir25

entry'ler (1334)
Kimisi işinde gücünde olup sözlüğe Pek az uğrar.
ne istediğini bilen insandır.
hoşgeldin 19-20 sezonu. Aynı o sezon gibi hissettiren takımım. O sezon da kağıt üstünde kadro çok iyiydi ama asla gol bulamıyorduk. Üstüne sıkıcı futbol da cabası. Nefret ediyorum bu kısırlıktan.
hem partiyi hem de belediyeleri alevi/hdpli ile doldur sonra da yüzsüz yüzsüz tuvalet terliği de olsa oy vereceksiniz de. (bkz: kırmızı ve laik akp)
imam hatip mezunu biri olarak söylediği cümleyi çok da iplemedim açıkçası. imam hatiplilerin de taktığını düşünmüyorum yaygara koparan tayfanın amacı boş gündem oluşturup halkın dikkatini asıl önemli konulardan uzaklaştırmak.
Millet açlıktan evine ekmek götüremiyor, bunların derdi yok o konserde götünü açmış, yok diğeri başörtüsüyle psikolog olamazmış gibi boş boş tartışmalar.
Bu arada lisede en çok dinlediğim şarkıcı gülşendi. Beni durdursan mı albümünü başa sarıp sarıp dinlerdim. Kardan adam, yatcaz kalkcaz ordayım, kendine müslüman, ırgalamaz beni, seyre dursun aşk… ne dinlerdim be. Konserine bile gitmiştim. biz sapık değiliz, senin de tutuklanmanı gerektiren bir durum yok bana göre.
Millet açlıktan evine ekmek götüremiyor, bunların derdi yok o konserde götünü açmış, yok diğeri başörtüsüyle psikolog olamazmış gibi boş boş tartışmalar.
Bu arada lisede en çok dinlediğim şarkıcı gülşendi. Beni durdursan mı albümünü başa sarıp sarıp dinlerdim. Kardan adam, yatcaz kalkcaz ordayım, kendine müslüman, ırgalamaz beni, seyre dursun aşk… ne dinlerdim be. Konserine bile gitmiştim. biz sapık değiliz, senin de tutuklanmanı gerektiren bir durum yok bana göre.
kanında kut yoktur. Türk töresi gereği emir timur unvanını kullanmıştır. Moğol Altınorda devletini yıktığı için yüzyıllar boyu ruslar başımıza bela olmuştur.
iki takımı da tebrik ederim. Süper lig değil de sanki bundesliga maçı gibiydi. Keşke ligdeki tüm takımlar bu şekilde atak oynasa da biraz futbol izlesek.
yalnızız. (bkz: Peyami safa)
Giresun Ümraniye gibi 2. sınıf takımlara karşı böyle oynuyorsak vay halimize.
literatürde aşağılık kompleksi Olarak geçen bir garip psikoloji.
istanbul’un en nezih semti. öğleden sonra manitle buluşmak için geçeceğim.
ne bilimsel ne de etik açıdan bir karşılığı olmayan söylem. Terapistin nötr olması davranışsal ve zihinsel olarak gerçekleşen bir eylemdir. Dış görünüş itibariyle Aynı fabrikadan çıkma gibi bir terapist imajı düşünemezsiniz. bu açıdan bakarsak mavi saçlı, kel, başörtülü, kısa saçlı, top sakallı gibi birçok dış görünüş için de bir şema oluşturmuş olursunuz. Terapist başörtüsü takınca size tebliğ etmiş olmuyor, öğrendiği danışma tekniklerini uyguluyor sadece. He siz derseniz ki falanca görünüme sahip bir psikoterapist benim yaşam tarzımdan dolayı bana ön yargılı yaklaşabilir, o zaman onu tercih etmezsiniz bu kadar basit.
bu sene birkaç EuroLeague maçına stada gittim, keyifli maçlardı. Ama nedense takımı yerden yere vurup duruyorlardı o zamanlar. Bu gece Şampiyon olup gerekli cevabı verdi. Tebrikler anadolu Efes.
az önce bitirdim. gayet eğlenerek ve gülerek izledim millet ne diye bu kadar giydirmiş anlamadım. Cem Yılmaz’ın üretkenliğini devam ettirmesi dileğiyle.
Sağcı solcu iktidar muhalefet demeksizin herkese geçiriyor. hislerime ve düşüncelerime bu kadar tercüman olan başka bir siyasetçi yok. Solcu müptezellerin danışıklı dövüş, muhalefetin oylarını bölüyor muhabbetinden gına geldi artık. Sizin 20 yılda yapamadığınız muhalefeti yaptı adam daha ne yapsın.
birinci göktürk devletine en parlak devrini yaşatmıştır. ikinci göktürklere (kutluk devleti) en parlak dönemini yaşatan ise kapgan Kağan ile bilge kağandır.
Son zamanların parlayan yıldızı. Diğer komedyenler gibi birbirinin aynısı değil ve tarzı aşırı hoşuma gitti. muhtemelen gelecek yıllarda kendisinden epey bi söz ettirecek. Hele siyasi espirilerine ayrı bir parantez açmak lazım.
bu gün Ermenileri anan Ali babacan ve Sezgin tanrıkulu gibi isimlere gerekli cevabı vererek 2-0 öne geçmiştir ve emin adımlarla ilerlemektedir. Siyasi dediğin böyle kararlı olmalı.
çeyizim için alacağım bundan. 12 bin civarı falan bir fiyatı var sanırsam ki. olsun problem değil. Günümüzde ne ucuz ki?
kadınlarda ve küçük ayaklı erkeklerde şık duran ayakkabı. Tabii bu söylediğim all star chuck taylor yani klasik modeller için geçerli. yoksa weapon cx modeli erkekler için de tercih edilebilir. şu an itibariyle fiyatları 1000-1500 Türk lirası arasında değişkenlik göstermekte olup bizim gibiler için alması epey zor bir hale gelmiştir.