bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak17
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti4
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- camlar açık çıplak yatmak5
- yeni parti50
- uykuya doyamamak3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- seni onaracağım diyen kadın4
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- kemal kılıçdaroğlu16
- hikayeyi devam ettir54
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- cemil tugay3
- atatürke başkaldıran şehirler2
- diamond bosphorus25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- japon2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- g o k u2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- nickten isim tahmini yapmak72
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- dansör3
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- ekonomi5
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- milliyetçi hareket partisi3
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- sokakta kavga teknikleri15
- salat nedir2
- cheeseburger2
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
entry'ler (16)
Fakirler çünki.
Hiç... Ülkemizin Kurucusu da RTE zaten. Onun sayesinde yaşıyoruz.
Abartılmaması gerekir aslında hiçbir peygamberin abartılmaması gerekir çünkü onlar bize Allah'ı müjdelemek için gelirken bazıları işin ucunu kaçırıp Peygamberlere tapmaya başlamaktadır resmen. Uzun yıllar önce olmuş, yaşanmış olayların da tamamen doğru olmasını Kur'an'ın değişmemesini bekleyemezsiniz. BEN, ŞAHSEN ALLAH'IN DiNiNDEYiM.
EEH EVET BAŞLIYORUZ- Kur'an'da olan ve Din dersimizde olanlara göre... ilkbaştaruhlaraleminegidipbekleyeceksonrakıyametkoptuğundadiğerinsanlardayanımızaspawnlanacaksonramahşeregideceğizsonrayenidendirileceğizsonraiyiolancennetkötüolancehennemegidecekahirethayatıbaşlamışolacak.
Zengin, Havalı, Şirket başı Oğlan+ Güzel, Salak, Sakar(ama hala güzel), Seksi, KIZ+ Sevgili yapma Rolü(BiTTi)
Ekşi sözlüğün aksine veseveseci olmayan tiplerin... Yok yanlış sözlükmüş
Erkan kim?
Erkan, benim en mutlu halim ,
Adı erkan...
Erkan, benim en mutlu halim ,
Adı erkan...
Ömerin başka bir kimliğ, Biraz psikopattır kendisi.
Premiumunu aldım çok da pahalı değil verdiği hizmete göre Japonca öğrenmeme çok katkı sağlıyor.
Avukatlar ve yeni nesil işlerde bulunur. Örnek: Bilgisayar Mühendisi, Genetik Mühendisi, Grafik Tasarımcısı...
Bildiğimiz, Peygamberleri, Kitapları gönderen Her şeyi yaratan Allah'a tapmalıyız. Başka şeye tapın da görün ahirette gününüzü...
Hepsi Farklı dünyaların insanı a**. Nereden bilebilirsiniz. Ama yaratılan karakterlerin gücüne bakacak olursak Sauron ez alır. Sonra Asiler ve Harry Pota ekibinin kahramanı olur a**. O zaman sauron kötü biri olamaz. Çünkü Asiler ve genç Harry Çömlekçi'ye yardım etmiştir.
Not: Eğer Voldemort "Avada Kedavra" büyüsünü kullanıp direkman öldürebiliyorsa fight direk biter siz ne düşünüyorsunuz?
Not: Eğer Voldemort "Avada Kedavra" büyüsünü kullanıp direkman öldürebiliyorsa fight direk biter siz ne düşünüyorsunuz?
Ayranın yanında pek güzel giden bir hamura kıyma veya içine salata koyup dürüm gibi yapılır. Acun Ilıca'nın capsi de yapılmış olan bir yiyecektir.
Daha çok Cringe (kırinç) fenomen ya da insanların "Haydi devam edelim" yerine kullandığı saçma bir sözcük.
insanoğlu, eski dünyada daha iyi niyetli iken Sanayi devrimleri ile başlayan kapitalizm gibi kar güden akımlarla birlikte; tüm insanlık paranın arkasında koşmaya başlamış, insanları önemsemeyip bencilleşmiş, hırsızlar ve dolandırıcılar türemiştir.
Megakent veya büyükşehirlerde çok nüfus olmasına rağmen insanlar kendi "lüks" evlerinde yaşarken yalnızlaşmış ve komşuluk ilişkileri "fakir" diye hitap edilen iyi niyetli ve alçakgönüllü insanlarla sınırlı kalmıştır.
YANi BU ÇAĞDA ÇOĞU iNSAN; BENCiL, AÇGÖZLÜ, GICIK, ANLAYIŞSIZDIR.
Megakent veya büyükşehirlerde çok nüfus olmasına rağmen insanlar kendi "lüks" evlerinde yaşarken yalnızlaşmış ve komşuluk ilişkileri "fakir" diye hitap edilen iyi niyetli ve alçakgönüllü insanlarla sınırlı kalmıştır.
YANi BU ÇAĞDA ÇOĞU iNSAN; BENCiL, AÇGÖZLÜ, GICIK, ANLAYIŞSIZDIR.
Şemsettin bin arabaya (2)
Şemset
Se***ydiler on kişiydiler, Önce sevdiler,
Sonra dövdü(ler)
Bör(ğ)nüme vurdular bör(ğ)nüm ağrıyo,
Karnıma vurdular karnım a(ğ)rıyov
Bing bang bong bing bara bara bing bang bonggg...
Şemset
Se***ydiler on kişiydiler, Önce sevdiler,
Sonra dövdü(ler)
Bör(ğ)nüme vurdular bör(ğ)nüm ağrıyo,
Karnıma vurdular karnım a(ğ)rıyov
Bing bang bong bing bara bara bing bang bonggg...