entry'ler (1553)

akraba evliliği tehlikeli midir

Tanıdığım ve her ikisi de akrabam olan yaşlı bir çift var. Sırf memur oldukları için evlenmişler ve bu yüzden tek bir çocuk yapmışlar, aman akrabayız çocuğumuz sakat doğabilir diye. Bu çift yanılmıyorsam şu an 70 e merdiven dayamış. akraba evliliğinin zararlarının tee 40 yıl önce bile farkında olan insanlar varken bugün sözlükte akraba evliliğinin zararlı olmadığını savunmaya çalışanlar var. Üstün zeka örneği (!) maşallah.

ismet gurbuz nerede sorunsalı

Vampir tarafından ısırılmanın risalede yeri var mı diye bakıyormuş. Yoksa vampir yazınca çıkan ilk görseli alıp buraya atıp üstüne vampirler tehlikelidir yazacakmış.

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel

Pandadan soğudum gibi oldu nedense.

40 kg kız

Herhalde annemden doğduğumda bu kilodaydım. Çünkü hatırladığım ilk kilo ölçümümde, 11 yaşından bahsediyorum 45 kiloydum.

palu ailesi

Tamamını izleyip bitirdim sonunda. Hatta en son geçen seneki videoyu da izledim. Tuncer Ustael hariç hepsi tutuksuz yargılanmak üzere tahliye durumda.

Bölümler sansürlendiği için anlayamadığım ama tahminle anladığım kısımlar var. Ailenin oğluna damat namaz kılarken üç harfliler bilmem ne yaptı demiş. Sanırım damatla aralarında açıklanmayan bir ilişki var. Ailedeki tüm kadınlar uyurken bir anda uyanıyorlar ve tecavüze uğradıklarını anlıyorlar. Tuncer kendini aklamak için baldızım bana ilaç içerip istismar etti diyor. Yani evdeki tüm kadınların ırzına gece kimin geçtiği belli aslında. Yine aynı şekilde baldız hanımefendi herkesi ilaç vererek uyutup sonra başkalarına satmışmış. Ailedeki tüm çocuklar istismar mağduru, yine aynı kişi tarafından. Bu yüzden biri öldürülmüş diğerleri sosyal hizmetlerde. Ve yine dikkatimi çeken ise ailenin evinden bunu yabancılar söylüyor aşırı sayıda muska çıkması. Sanırım yine Tuncer kendini garantiye almak için hani bir muska çıksa inandıramayacağını mı düşündü ya da gözden kaçırılacağını mı. Sayısız bir şekilde muska bıraktı eve. Tabi yine bunlar da hep baldızın kocasının ailesinden bilindi. Hele hele yine baldızın ölmeden önce bıraktığı bir ifade var aşırı trajikomik. " Biz organ mafyasıydık, gariban insanları bulup tenhada organlarını alıyor, üç tane random isim geçiyor burada, onlara veriyorduk onlar satıyordu." Hep malum kişinin hayal gücü.

Sizce şimdi hangi Müge Anlı kesitine başlayım?

diyet yapmanın gereksiz olması

Erkekler için gereksiz olabilir zira kas oranınız yüksek. Ve yüksek kas oranı demek hızlı metabolizma demek. Biz kadınlar olarak yediğimize içtiğimize dikkat etmemiz gerek.

fakirliğin hissedildiği anlar

Sanırım hiçbirinize bankada yakın izlemdesiniz denilmemiş. Hep ondan bu şımarıklıklar *

kedi besleyen insan evi

Kedi eve çiş yapıyorsa kokar, özellikle erkek kedilerin bulabildikleri her yere işaret bırakma huyu vardır. Kum evin içindeyse de evet aynı şekilde kedi çişi kokar. Ha bir de kedilerin mama kapları ve suları çok bekliyorsa onlarda kokuyor tuhaf bir şekilde. Ama adamakıllı kedi kumunu temizleyen, kumu evin içinde değil balkonda vesaire tutanların kedi koktuğunu görmedim.

Bana sorarsanız kedi beslemek bahçeli ev olayı. Apartmanda kalırken kediye de sahibine de yazık günah.

sari renkli seker

Galatasaraylıdır. Adam gibi adamlar tek bir takım tutar *

galatasaray

Aşkların en büyüğü... Bu sene de üzmedi.

palu ailesi

- Yemin et mahallede para dağıtmadığına
+ yemin ederim.
- yalan yere yemin edersin tabii.

beyaz sabun kokusu

Bundan nefret ederim. Kardeşime yüzey temizleyici al dedim. Gitmiş beyaz sabun kokulu bu zıkkımdan almış. Ben de bugün küçük bir badyaya su ve bundan koyup her yeri foşur foşur sildim. Her yer beyaz sabun kokuyor kahretsin.

masası dağınık çalışan kişi

(bkz: me)

Benim düzenim böyle. Toplu olmaya çalışınca hiçbir şeyimi bulamıyorum. Her şey elimin altında olmalı.

intihar

Bir dönem aşırı kafama koydum ve yaptım da anlaşılan. 7 yıldır çok başka biriyim.

bitkiler ve çiçekler

Evde bakım verilenlerle insan bağ kuruyormuş anladım. Canım karanfilime nazarım değdi sanırım, parazit düştü, kurudu kaldı.

burukluk

Bir yerden sonra hissetmeye ya da bunu söylemeye dahi izin vermeyecek bir dünyaya hapsolup kaldığımızdan inkar edeceğiz ve bize ne kadar güçlü kişilikler olduğumuz söylenecek. Oysaki güçlü değil tekrar parçalanamayacak kadar harap haldeyiz...

palu ailesi

2. Kısımdayım. Ve 2. Kısım pek akıcı ilerlemiyor. 90 iq insanları mı dinliyorum yoksa bunlar adeta nabızları bile değişmeden takır takır yalan mı söylüyor diye düşündürüyor.

akasya durağı seyredecek olmam

Bölüm Bitmek üzere ama. Siz bilirsiniz.

ahmed şah mesud

Afganistan iç savaşında uluslararası ilişkilerini en çok geliştirmiş, herhalde bundan olacak çokça parlatılmış char. Afganistan savaşı sırasında sovyetlere düşman, hikmetyarla müttefikken, Afganistan iç savaşı başladığında sovyetlerle dost, komünistlere düşman, taliban ile başlangıçta dost sonradan en büyük düşmanı olarak gören adam. Satranç tahtasında kale mi? At mı ? Yoksa piyon mu? Çözemedim bu adamı.

gulbettin hikmetyar

Aklımda afganistan iç savaşıyla yer edinmiş ex afganistan başbakanı.