bugün

entry'ler (1376)

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bugün kardeşimle konuşurken baktım geçmişe, 2 buçuk yıl önce nevşehir de yaşamayı bile düşünmüşüm seçenek olarak. Çaresizlik öyle bir durum işte...

sözlüğün bitmiş olduğu gerçeği

(bkz: aç bitir sözlük)

16 yaşından beri buradayım. 25 yaşına gireceğim halen aynı muhabbet.

bilinci nasırlı bahçivan çaresizliği

(bkz: nahcivan)

gerzek şaban

--spoiler--
- bardağımı geberik seyfi'nin şerefine kaldırıyorum! şu an burda olsa ne derdi acaba?
+ zıkkım için develer derdi.
--spoiler--

sivilce

Suratım günlerdir zonkluyordu iki tane çıban gibi sivilce çıktı. Tamamen benim kabahatim, bu aralar fazla kakao tükettim.

künefe

Önceden ben de sevmezdim, hatay da yeyince çok beğendim. Bazı şeyler yerinde güzel.

sevdiğini unutamamak

Unutmadığı için teşekkür etmek isterim zira onun tarafından hatırlanmak bir lütuftur...

psikolojik gerilim

(bkz: requiem for a dream)
(bkz: vivarium)
(bkz: gone girl)
(bkz: rosemary s baby) gibi sevdiğim örnekleri olan, tüm film kategorileri içinde en sevdiğimdir. Örnekler artırılabilir ama teksas katliamı türü filmleri sevmiyorum tşk.

siccin

islam mitolojisi üzerinden çekilmiş korku filmlerinden hoşlanmıyorum. Korkudan ziyade bunlara yeni bir kategori bulunmalı, rahatsız edici, çok rahatsız edici gibi.

Gerilim filmlerini özellikle psikolojik gerilimleri çok severim.

eski bir anı hatırlamak

90 larda benim varlığımın fikri bile yoktu. Benim için eskiler ancak 2010 lu anılar swh.

potansiyel bir kanser hastalığı olarak fenerbahçe

Ahahajah. Allah şifalar versin.

insanları tanımak

Kahretsin ki bazı insanları kendilerinden bile iyi tanırım.

bir erkeğe alınacak en güzel hediye

Erkeğe göre mutlaka değişir.

Yakın bir arkadaşıma geçen sene fransız mavisi kadife bir gömlek almıştım, halen beğenerek giyiniyor, hediye olarak gelen diğer giysileri iade ettiği halde benim hediyemi beğenmesi çok hoşuma gitti, yalan yok. Hediyelerimi üstünde düşünerek alırım ve genellikle beğenilir. Ki ben hediye almaktan çok çiçek çikolatayla hediyeleşmeyi tercih ettiğimden herhalde gerektiğinde özenebiliyorum *

sözlüğe yön veren yazarlar listesi

Hayrettinle kaos show tadında bir liste olmuş, tşk *

çam sakura şehir hastanesi nde çocuk istismarı

Yasalar en katı haliyle işlerse istismar için ceza alıp, bunu işinden kaynaklı nüfuzunu kullanarak yaptığı için 1,5 kat ceza alması gerekiyor.

Hastanede çocuk istismar etmek nedir, üstüne üstlük engelli bir çocuk. Yazık çocuklarımızı hastanede de güvende tutamayacaksak, ne yapacağız?...

2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü

Bu kadar küçük bebeği olan bir kadının, yabancı bir erkeği bu kadar rahat eve sokmasına da şaşırdım. Sevgilisi elbette olabilir ama bebek dövdüğüne göre çok da güvenilir veya iyi tanınan biri değil. Bu erkek de Fiziksel istismar kapsamında en yüksek cezayı alıp hapse girer umarım. Orada kemiklerini kırarlar.

sözlük yazarlarının rüyaları

Sivaslı bir kuzenim var, Allah onu bildiği gibi yapsın üç kağıtçı, dolandırıcı, onunla giresunlu aşırı alıngan kocasını gördüm.

inş kendilerini uyanık görüp elalemi kandırmaya çalışmanın bedellerini ödüyorlardır da ondan bana ayan olmuşlardır.

yazarların ruh hali

Ruh halimde sorun yok da spordayken bir kötülemeye başladım yere yığılacakmışım gibi hissettim. Sporu bıraktım yere yığılmamak için dua ederek eve geldim pff. Magnezyum kombinasyonu içtim inş düzelir. Elin adamının arkasından herifçioğlu dedim diye midir nedir...

gym

Beş dakikadır salonda volta atıyorum herifçioğlu oturuyor makinenin üstünde inmiyor. En sonunda kaç setiniz var diye sordum, kalktı. Aleti dinlenme alanı olarak kullanıyormuş meğer.

an itibarıyla yazarların ne yaptığı sorusu

Kemal sunal filmleri bağımlılığım var * 1 milyonuncu kez sahte kabadayı izliyorum şu an *