bugün
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması13
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- anın görüntüsü8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (1376)
Bugün kardeşimle konuşurken baktım geçmişe, 2 buçuk yıl önce nevşehir de yaşamayı bile düşünmüşüm seçenek olarak. Çaresizlik öyle bir durum işte...
Suratım günlerdir zonkluyordu iki tane çıban gibi sivilce çıktı. Tamamen benim kabahatim, bu aralar fazla kakao tükettim.
Önceden ben de sevmezdim, hatay da yeyince çok beğendim. Bazı şeyler yerinde güzel.
Unutmadığı için teşekkür etmek isterim zira onun tarafından hatırlanmak bir lütuftur...
(bkz: requiem for a dream)
(bkz: vivarium)
(bkz: gone girl)
(bkz: rosemary s baby) gibi sevdiğim örnekleri olan, tüm film kategorileri içinde en sevdiğimdir. Örnekler artırılabilir ama teksas katliamı türü filmleri sevmiyorum tşk.
(bkz: vivarium)
(bkz: gone girl)
(bkz: rosemary s baby) gibi sevdiğim örnekleri olan, tüm film kategorileri içinde en sevdiğimdir. Örnekler artırılabilir ama teksas katliamı türü filmleri sevmiyorum tşk.
islam mitolojisi üzerinden çekilmiş korku filmlerinden hoşlanmıyorum. Korkudan ziyade bunlara yeni bir kategori bulunmalı, rahatsız edici, çok rahatsız edici gibi.
Gerilim filmlerini özellikle psikolojik gerilimleri çok severim.
Gerilim filmlerini özellikle psikolojik gerilimleri çok severim.
90 larda benim varlığımın fikri bile yoktu. Benim için eskiler ancak 2010 lu anılar swh.
Ahahajah. Allah şifalar versin.
Kahretsin ki bazı insanları kendilerinden bile iyi tanırım.
Erkeğe göre mutlaka değişir.
Yakın bir arkadaşıma geçen sene fransız mavisi kadife bir gömlek almıştım, halen beğenerek giyiniyor, hediye olarak gelen diğer giysileri iade ettiği halde benim hediyemi beğenmesi çok hoşuma gitti, yalan yok. Hediyelerimi üstünde düşünerek alırım ve genellikle beğenilir. Ki ben hediye almaktan çok çiçek çikolatayla hediyeleşmeyi tercih ettiğimden herhalde gerektiğinde özenebiliyorum *
Yakın bir arkadaşıma geçen sene fransız mavisi kadife bir gömlek almıştım, halen beğenerek giyiniyor, hediye olarak gelen diğer giysileri iade ettiği halde benim hediyemi beğenmesi çok hoşuma gitti, yalan yok. Hediyelerimi üstünde düşünerek alırım ve genellikle beğenilir. Ki ben hediye almaktan çok çiçek çikolatayla hediyeleşmeyi tercih ettiğimden herhalde gerektiğinde özenebiliyorum *
Hayrettinle kaos show tadında bir liste olmuş, tşk *
Yasalar en katı haliyle işlerse istismar için ceza alıp, bunu işinden kaynaklı nüfuzunu kullanarak yaptığı için 1,5 kat ceza alması gerekiyor.
Hastanede çocuk istismar etmek nedir, üstüne üstlük engelli bir çocuk. Yazık çocuklarımızı hastanede de güvende tutamayacaksak, ne yapacağız?...
Hastanede çocuk istismar etmek nedir, üstüne üstlük engelli bir çocuk. Yazık çocuklarımızı hastanede de güvende tutamayacaksak, ne yapacağız?...
Bu kadar küçük bebeği olan bir kadının, yabancı bir erkeği bu kadar rahat eve sokmasına da şaşırdım. Sevgilisi elbette olabilir ama bebek dövdüğüne göre çok da güvenilir veya iyi tanınan biri değil. Bu erkek de Fiziksel istismar kapsamında en yüksek cezayı alıp hapse girer umarım. Orada kemiklerini kırarlar.
Sivaslı bir kuzenim var, Allah onu bildiği gibi yapsın üç kağıtçı, dolandırıcı, onunla giresunlu aşırı alıngan kocasını gördüm.
inş kendilerini uyanık görüp elalemi kandırmaya çalışmanın bedellerini ödüyorlardır da ondan bana ayan olmuşlardır.
inş kendilerini uyanık görüp elalemi kandırmaya çalışmanın bedellerini ödüyorlardır da ondan bana ayan olmuşlardır.
Ruh halimde sorun yok da spordayken bir kötülemeye başladım yere yığılacakmışım gibi hissettim. Sporu bıraktım yere yığılmamak için dua ederek eve geldim pff. Magnezyum kombinasyonu içtim inş düzelir. Elin adamının arkasından herifçioğlu dedim diye midir nedir...
Beş dakikadır salonda volta atıyorum herifçioğlu oturuyor makinenin üstünde inmiyor. En sonunda kaç setiniz var diye sordum, kalktı. Aleti dinlenme alanı olarak kullanıyormuş meğer.