entry'ler (3)

bes avantajları

bes'in bence en güzel tarafı düzenli birikim yapmayı biraz daha kolay hale getirmesi ben her ay kenara para koymayı unutabiliyorum açıkçası ama bes olunca iş biraz daha düzenli ilerliyor bir de devlet katkısı var tabi uzun vadede birikimin yanında böyle bir katkının olması güzel geliyor bana ayrıca Halkbank Mobil üzerinden bes işlemlerine ulaşabilmek ve birikimi telefondan takip edebilmek de işimi kolaylaştırıyor tabi sadece devlet katkısı var diye girilecek bir şey değil fonlara ve kesintilere de bakmak gerekiyor ama uzun vadeli birikim yapmak isteyen ve kendi kendine para biriktirmekte zorlanan biri için bence değerlendirilebilecek bir seçenek.

kuru mama

Paşa yine mama kabının başında eyleme başlayınca kito.pet'e girip en sevdiğimiz Kito Fresh'ten sipariş vereyim dedim. sayfada Paraf Premium Kart'a %20 indirim olduğunu görünce de hemen aldım tabii. 500 tl üzeri alışverişlerde geçerliymiş, ayda 500 tl'ye kadar indirim alınabiliyor. alışverişten önce Paraf Mobil'den kampanyaya katılmak gerekiyormuş, onu da son anda hallettim. Paşa mamasına kavuştu, ben de biraz daha az ödedim. bugünlük evde huzur var.

üreten kadın başımızın tacıdır

üreten kadın başımızın tacıdır deniyor ya bu sefer gerçekten üreten kadınlara destek olmak için güzel bir fırsat var halkbank üreten kadınlar yarışmasının yeni dönem başvuruları 31 ağustosta başlayıp 16 ekimde sona erecek kendi işini kuran veya işini büyütmek isteyen kadınların başvurabileceği bir yarışma olmuş açıkçası böyle projelerin sadece ödül vermekle kalmayıp kadınların işlerini büyütmesine de katkı sağlaması güzel olur diye düşünüyorum

© copyright 2005 - 2026