bugün

entry'ler (11)

aslı aydıntaşbaş

karşı gündemde sabrına hayran kaldığım kadın. rastlaşmak isterseniz haftasonları asmalımescit civarlarında turlayın.

burcu kapu

sadece güzel deyip geçmek haksızlık olur. asil bir duruşu var. zeki. geçenlerde kalabalık bir masada gördüm. o anlatıyordu herkes ilgiyle dinliyordu. hani cesaretim olsa gidip tanışır oturur saatlerce dinlerdim. sevgilisi falan var mıdır bilmem. varsa tavsiyem abicim çok şanslısın kıymetini bil.

meme deyince akla gelenler

samantha fox.

evlilik

doğru insan doğru zaman klişesi aslında pek de klişe değildir. beraber gülebildiğin bir de aranda tensel çekim olan o kadın var ya, işte o abicim evlen onunla.

zekasıyla prim yaptığını düşünen insan

zeki olduğunu sanırken, etrafındakilerin zekasını küçümserken bir anda kendini komik durumda bulabilecek insancık.

her yediği şeyin fotoğrafını paylaşan tip

sosyal medyada var olma yöntemi. bunun bir de her gördüğü kedinin fotoğrafını paylaşan versiyonu vardır.

milli irade

milli iradeyi tamamen yanlış anlayan bazı yaklaşımların sağlam irade afişi ile yolları süslemesi.

sıçarken candy crush oynamak

kız arkadaşların sıklıkla yaptığını tahmin ettiğim olaydır.

sözlük yazarlarının ruh halleri

bunun bir de yeni sözlük yazarının ruh hali isimli entrysi olmalı ki o daha da akıllara zarar.

1 tl değil de 99 kuruş olması

tüketici algısını yanıltmaya yönelik en büyük satış hilesi. 1 tl değil yani, oldu canım.

melek mikail in görev yerinin değiştirilmesi

hala gelmeyen kıştan zaten görev yerinin değiştiği belli. baharlardan söz etmiyorum bile.
© copyright 2005 - 2026