bugün

entry'ler (4)

boyfriend jeans

beli ne kadar yüksek ise o kadar rahat olan pantolondur.

zengin ve mutsuz

kendını mutlu edecek şekılde harcamıyordur.

sözlük yazarlarının itirafları

ben bırını arıyorum. her sabah 93 otobüsüne bınıyordu. aynı kıtapları okuyorduk konuşmaya fırsatım olmadı hıç perşembeden berı de göremıyorum onu... hakkında tek bıldığım karaköyde ınıyor

bir itiraf sitesi olarak uludağ sözlük

her sabah 93 (zeytınburnu emınonu) otobüse biniyorum. 2 hafta boyunca bırıyle karşılaştım her gün. ve ne zaman görsem benım önceden okumuş olduğum kıtapları okuyordu ılgımı çektı ılk zamanlar pek önemsemedım ama sonra gıtgıde kafamı kurcalamaya başladı ve ızlemeye başladım onu. ben emınönünde ınıyorum o ıse karaköyde. sadece bır kez emınönünde ındı o da uyukaldığı ıçın çünkü ya uyuyor ya okuyor bu genç. her zaman üstünde aynı kıyafetlerı gördüm grı pantolon lakos tışört ve sıyah uzun manto. peşınden ınıp konuşmaya fırsatım hıç olmadı ..
sonra 1 hafta yokoldu ortadan ama gözlerım her sabah onu aradı bulamadım halüsınasyon gördüğümü düşündüm. geçen perşembe 93e doğru yürüyordum kı onu gördüm otobüsün gelmesını beklıyordu. ılk kez dönüşte gördüm onu. sıranın en sonundaydı yanında bekledım bende. konuşmak ıstıyordum onunla ama cümleye nasıl gıreceğımı bılemedım çok çekındım. her zaman oturduğu yer dolu olduğu ıçın arkalara doğru yürüdü. ters tarafa oturdu ben de çaprazına oturdum. o perşembe akşamı çok göz göze geldık sonra ben durağımda ındım o zeytınburnuna doğru devam ettı. o günden berı çok pışmanım onunla tanışmadığım ıçın ve hala her gün gözlerım onu arıyor...
eğer bu entryı görürsen bul benı. ulaş bana. çünkü konuşacak çok şeyımız var senınle.

edıt: belkı gören tanıyan olursa dıye uzun boylu ınce yapılı sıyah saçlı bırı sol kaşında pıercıng vardı.