bugün
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri13
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak29
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- kabataş yalanı18
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- erdoğan ikinci atatürk'tür15
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis14
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır8

entry'ler (88)
bunların bir de hiçbir şeyi kafaya takmayan versiyonu vardır.
ah, sizi gidi gamsız pezevenkler.
ah, sizi gidi gamsız pezevenkler.
her 14 şubatta türkiye'nin bitki örtüsü elinde kırmızı kalpli balon ve kırmızı gül olan kızlar oluyor.
beyler, lütfen kızlara kırmızı kalpli balon almaya bir son verin. yoksa elime iğne alıp yol üstündeki tüm balonlu kızların balonlarını patlatma dürtüme karşı gelemeyeceğim.
beyler, lütfen kızlara kırmızı kalpli balon almaya bir son verin. yoksa elime iğne alıp yol üstündeki tüm balonlu kızların balonlarını patlatma dürtüme karşı gelemeyeceğim.
ormandan hallice kıllı bacaklarıyla mini şort giyen erkeklerin oturup eleştirdiği kız tipidir. hadi bakalım, bundan sonra biz de sizin kıllarınızı eleştireceğiz.
ben sizi sevmiyorum, yani herkes sizi sevmiş olmuyor. hadi bakalım. tüm kaypakların oyununu bozacağız!!1!ünlem1!1!1!
hepimiz
aslında
harun abiyiz.
aslında
harun abiyiz.
*kuyruk acımı belli etmemeliyim kuyruk acımı belli etmemeliyim*
uludağ sözlük> başlık aç> türk kızlarının dayak istediği gerçeği> kadınlar hakkında amsalak fikirlerimi beyan ettiğim bir entry.
hah. nasıl da belli etmedim ama?
uludağ sözlük> başlık aç> türk kızlarının dayak istediği gerçeği> kadınlar hakkında amsalak fikirlerimi beyan ettiğim bir entry.
hah. nasıl da belli etmedim ama?
beni bu genellemeye dahil etmeyelim şahsen ben amca olmak istiyorum. biyolojik olarak pek mümkün olmasa da hala umutluyum sözlük. evet.
alt katımızda erdem diye bir çocuk vardı. çocukluk aşkımdı, üzümlerin sapına yün ip bağlayıp aşağı sarkıtırdım, o da alıp yerdi öyle bir aşk. bir gün kardelen diye bir kızla gördüm onu. sonraki gün de aynı kızla parka gidecekmiş, nasıl kudurdum ama. ben de gittim çocuğun sandaletinin tekini çaldım, çocuk aklı işte sandaletini bulamazsa gidemez. neyse işte bu sandaletini bulamamış, çok üzülmüş. kardelen de sizin evde oynayalım demiş, evde başbaşa oynamışlar. çaldığım sandaletin tekini birkaç gün sonra yerine bıraktım, ödünç çaldım sanırım sözlük.
yaptığından mutlu musun erdem, minik aşkını bir hırsıza çevirmiştin. eyşansın erdem.
yaptığından mutlu musun erdem, minik aşkını bir hırsıza çevirmiştin. eyşansın erdem.
kim bu sevimli şey aa benmişim.
koskoca dağı taşı yaratan allahınızın buna alınacağını hiç sanmıyorum.
2pac tabii ki.
kişneyen lahmacundur. at etinden yapılmıştır, lahmacun hariç her şeye benziyordur. yenmemelidir.
sokak köpekleri yerine senin gibi zihniyete sahip insanlar toplatılsın diye yeni bir kampanya önerisi getirebileceğim başlık.
kuyruk acısı olan yazarlarımızı tespit edebilmemize olanak sağlayan başlık. üzerinize toprak ya da beyin atılması dileğiyle...
belki de sözlük erkeklerinin çoğunu alakadar eden konuların am göt ve meme üçlüsüyle sınırlı olmasındandır.
aklakara nickli yazarımızın kadınlara nefret söyleminin sebebinin çok eskilere dayandığını düşünmeye başlıyorum. bir kuyruk acısı seziyorum sanki, ne dersin?
aklakara nickli yazarımızın kadınlara nefret söyleminin sebebinin çok eskilere dayandığını düşünmeye başlıyorum. bir kuyruk acısı seziyorum sanki, ne dersin?
sözlük erkeklerinin ne tür kuyruk acısı çektiklerini düşündüren başlık.
sözlük kızları bilimden bahsetmez, sözlük kızları espri yapamaz, sözlük kızları kezbandır hede hödö. diyelim öyleyiz, peki bu sözlük erkekleri çok mu farklı? am göt peşinde koşan amsalaklar burada filozof kesiliyor nedense.
sözlük kızları bilimden bahsetmez, sözlük kızları espri yapamaz, sözlük kızları kezbandır hede hödö. diyelim öyleyiz, peki bu sözlük erkekleri çok mu farklı? am göt peşinde koşan amsalaklar burada filozof kesiliyor nedense.
karım ölse de değil, ölecek de olsa diye düzeltilmesi gereken başlık. doktorlar da kucak açmış karılarınızı getirmenizi bekliyorlardı zaten. senin gibi geri kafalı birini eş diye koluna taktıysa, ölsün daha iyi. karının üstüne toprak, senin üstüne de dil bilgisi kitabı atarız artık. evet.
aslında hiçbir noktası feminist olmayan, içinde bir yerlerde maçosevicilik bulunan minik mi minik kızlarımızdır kendileri.
birbirlerini öldürmeden aynı evi paylaşıp paylaşamayacaklarını test eden çiftlerdir.