bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması31
- yazarların fobileri12
- mazot fiyatlarının suçlusu19
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- yazarların en malımsı özellikleri5
- nick vermeden bir yazara seslen10
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- sözlük yazarlarının saatleri13
- ioçk'nın müziği6
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- ismet gürbüz5
- 174 kaslı mühendis9
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- almanya da yaşayan yazarlar8
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- borsa istanbul3
- 195 kaslı pilot10
- islamda namaz yoktur37
- heidinin dedesi5
- heidinin terörist olma ihtimali5
- beni eğlendirin3
- sözlüğe video yükleyebilmek3
- iblis'in sesini duymak4
- pakistan'ın hindistan'a nota vermesi2
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- olsa da yesek3
- kitap okurken not almak2
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- gelecekteki sevgiliye not3
- şeftali11
- sözlüğün reisi kim anketi19
- ikiz doğurmak6
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- yazarların güncel flört listesi6
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- tırrex2
- kanal i zasyon3
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak6
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- borsa8
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
- sevilen kıza cv yollamak7
- gecenin müslüm gürses şarkısı2
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
entry'ler (113)
it ürür kervan yürür diyen yazar.
Evliyse mecbur olacağı durumdur. Fazla kasmamak lazım.
En sadık olan kadın burcu hangisidir bilinmez ama terazi olmadığı kesindir.
Kadınları " patlak " ve " patlak olmayan " diye sınıflandıran, onları mal gözüyle gören, kendisinin yemediği halt kalmayıp " erkektir yapar " başlığı altında acizliğini gizleyen, dışarda 5 para etmeyip burda klavye erkekliği yapan erkeklerin ona selam vermesini istemeyen yazardır.
(bkz: siz adamlığı unutmuşsunuz beyler)
(bkz: siz adamlığı unutmuşsunuz beyler)
ikinci el arabaya binmeyi reddedip " ikinci el kadın " diye tabir ettikleri kadınların kulu kölesi olan tiplerin beyninin olmadığının açık göstergesidir. Kalkıp kız kardeşinin yada sevgilisinin olmadığını ima edenlere de bir soru sorulmalıdır : Annen de mi yok?
Edit : Bizi rencide etmeye calışmadan önce beyninin sana yetip yetmediğini hesapla.
Edit : Bizi rencide etmeye calışmadan önce beyninin sana yetip yetmediğini hesapla.
Marketteki malzemelerle kadını kıyaslayan erkek müsvettelerinin takıntısıdır. Önüne gelen her kadınla yatıp bakire kız istemek gafletine de düşerler. O kadınlar olmasa birbirinizi ....
Sürekli bakire olmayan kadınlar şuna benzer, bakire olmayan kadınlar buna benzer diyen kişilerdir. Oysaki eline geçse soluksuz ..... Kızlık zarı (hymen) sadece insanda bulunmaz hayvanlarda da bulunur ve koruyucu bir özelliğe sahip olmakla beraber ergenlikte önemini kaybeder ve işe yaramaz bir doku haline gelir. Burdan o tür erkeklere seslenmek istiyorum : Kadınların zarını bırak beynini kullanmaya bak.
Burcun sahibi olan kişilerin yavşaklık dereceleridir. Yay diye burç mu olur arkadaşım hepsi laylaylom hepsi şeyimden aşağı kasımpaşa havasında.
Kan kırmızısıdır.
Edit : Esmer ve hoşum şu anda boşum.
Edit : Esmer ve hoşum şu anda boşum.
Sevda Yahyayeva - Unut. Azerice dinlediğim ilk şarkıdır. Hareketlidir. Dinlemeniz tavsiye edilir.
Genelde şişman kadınların hasetlerinden dolayı zayıflara karşı yaptıkları eleştirilerdir. Ya arkadaşım olmuşsun 1000 kilo hani tamam onu anladıkta bu kıskançlık nedir ya? Zayıfız, fitiz bizden de güzeli yok hani. Niye kalkıp Ayy canım üflesem uçacaksın, sana evde yemek vermiyorlar mı diyorsun. Vermiyorlar! Senin gibiler yüzünden açlık başladı.
Tabiki kişilik.
Beyni olmayıp fikri olan, derhal protez beyin takması gereken bir yazarın açmış olduğu başlıktır.
Edit : yiyorsa eğer burda yazdıklarını birebir yüzlerine söyle. Burda klavye erkekliği yapmaya gerek yok yobaz beyin.
Edit : yiyorsa eğer burda yazdıklarını birebir yüzlerine söyle. Burda klavye erkekliği yapmaya gerek yok yobaz beyin.
Kadınları ikiye ayıran durumdur. Bir bayan terbiyeyi, ahlakı, saygıyı biliyorsa; ev işleri yapabiliyor, gezmeyi sevmiyorsa o kız eğlenilecek kızdan 274940163518 adım öndedir.
Edit : Sayıyı okumadan atladınız biliyorum.
Edit : Sayıyı okumadan atladınız biliyorum.
Boş çabadır. Liseli yada on birinci nesil olmak bir suç veya tercih meselesi değildir.
Genelde çiftlerin kavga ettikleri zaman ikilemde kaldıkları durumdur. Aşkta gurur olmaz lafını kim diyorsa halt etmistir. Aşkta gurur olur efendim. Hatta gurur aşktan önce gelir.
Genişliğin türevini alıp, integraliyle çarpmış erkektir. Bu erkekteki genişlik Konya ovasında yoktur. Allah böyleleriyle karşılaştırmasın kızlar çok acıyorum bize.
Ola da yiyesin. Artık burda ne anlatmak istiyor bilemiyoruz.