bugün

entry'ler (1)

17 yaşında tek yurtdışına kaçma planı

17 yaşındayım, meslek lisesinde elektrik bölümü öğrencisiyim. Yani istemediğim bir okulda, istemediğim bir bölümde okuyorum. Anlamaya çalışsam da anlamıyorum. Bu yüzden de pek arkadaş çevrem ve eğlendiğim bir yer yok. 8 . sınıfa kadar her şey iyiydi mutluydum okulda türlü itliği yapardım. Müdür okula babamı çağırırdı güldüğüm için insan sırf güldüğü için şikayet edilir mi ? Liseye geldiğimden beri o gülüşümden eser kalmadı , o mutlu , umutlu çocuk artık yok olmuştu. Bu günlerde de canım iyice sıkkın bir şey için çabalayacağım aklıma geleceğim geliyor bilmediğim istemediğim bir dünyaya itilmiş gibi hissediyorum kendimi . Kenar da biraz biriktirmişliğim var . ingilizce falan da bilmiyorum, ingiltere'ye gitsem diye düşünüyorum habersiz , hayalini kurduğum yere nasıl olsa bura da türlü sıkıntılar çekiyordum iç dünyamda . Artık okulumu değiştirsem değiştiremem lise 3'üm artık elimde olmadan şekillendi geleceğim . Gerçekten istemediğim bi mesleği zorla , mutsuzca yapmaktansa hayallerimin peşinden giderek sonucuna katlanmayı düşünüyorum . Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında ?
© copyright 2005 - 2026