entry'ler (1)

beyaz eşya alacaklara tavsiyeler

beyaz eşya alacak arkadaşlara tavsiyem özellikle çamaşır makinası ve buzdolabında LG MARKASINI almalarını tavsiye ederim. Çamaşır makinası teknojileri çok farklı direct driver denilen motor sistemine sahip kayış kasnaksız bir motor sistemi ve 6motıon denılen 6 farklı hareketle yıkama yapabilen makinalara sahip bu özellik dünyada tek. ayrıca inanılmaz sessiz makinalar ve 6 hareketle yıkadığı için çamaşırlar inanılmaz temiz çıkmakta. Centum System
LG Electronics 1998’de Direct Drive motor teknolojisini sunduktan sonra, eşsiz Centum System teknolojisiyle yine oyunun kurallarını değiştiriyor. Centum teknolojisi, çamaşır makinelerinin kazanlarını destekleyen geleneksel yaylı sistemin yerine, otomobillerde yer alan darbe emicileri koyarak eşsiz bir titreşim önleyici sistem sunuyor. Sabitlenmiş kazan sayesinde makinenin titreşimi ve gürültüsü büyük oranda azaltılırken, çalışırken bir insanın konuşmasıyla eşit olarak sadece 67 dB’lik ses çıkarıyor. Daha az hareketli parçaya sahip olmasından dolayı sürtünmeyi en aza indirerek çamaşır makinesinin yıp-ranmasını engelliyor. LG bu konudaki iddiasını Direct Drive motor teknolojili çamaşır makinelerinde olan 10 yıllık garanti süresini, Centum System teknolojili makinelerinde 20 yıla çıkartarak kanıtlıyor.
© copyright 2005 - 2026