B
bringiton4 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bringiton6 yıl önce
corona virüsü
Şubat - mart'da patlaması beklenen virüs. Aq pisleri ne bulurlarsa yiyorlar. Yecüc mecüc kılıklı orospuçocukları.
B
bringiton6 yıl önce
hava akınından ilk fotoğraflar
Feyk değilse Liseli pilotlarımızın olduğunu gösteren görüntüler. Daha düne kadar "bize es döytyüz veyzenmi aymca" diyen bir ülkeyiz. Hemde parasıyla alıyorken yaptık bunu.
B
bringiton6 yıl önce
şu an itibariyle suriye ye hava akını başladı
hadi hayırlısı.
B
bringiton6 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarının kalpleri
Sözlük yazarlarının temsili kalpleridir ... (img:#1975405) Nasipse ilerde böyle olacak. Tabi kısmetse ...
B
bringiton6 yıl önce
şu an çalan şarkı
https://www.youtube.com/watch?v=s6Smz4GUAT4 çek bi duman bana dön bunu her tadan aklını kaybedecek harmanım içmedim 10 gündür bu durum beni mahvedecek
B
bringiton6 yıl önce
yazarların telefon ana ekran screenshotları
(img:#1285252)
B
bringiton6 yıl önce
huzurun fotoğrafı
(img:#966611)
B
bringiton6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bringiton6 yıl önce
karşıyaka belediyesi ilanı
B
bringiton6 yıl önce
B
bringiton6 yıl önce
B
bringiton6 yıl önce
yerli otomobil
üretilmesine ve üretilebileceğine inandığım otomobildir. öncelikle türkler araba yapsa arkasında şöyle yazar, türkler araba yapsa böyle yazar zihniyetinin ürünü olan yazar ya da yazar olmayan herkesin yüzüne tüküreyim diyerek söze başlamak istiyorum.… devamını gör
B
bringiton6 yıl önce
güne bir bilgi bırak
Taşak kelimesi taşmak fiiline türkçede organ yapan -ak ekinin gelmesi ile oluşmuştur. Kendinden Bir şeylerin taşmasını ya da vücuttan taşıyor olmasını kastettiği düşünülür.
B
bringiton6 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
B
bringiton6 yıl önce
üstteki yazara yılbaşı hediyesi bırak
Ne sevdiğimi çok iyi bilenleriniz vardır. Örneğin rap tanrısı birisi var bilirsiniz siz onu. Bekliyorum hediyemi.
B
bringiton6 yıl önce
bir sözlük kızına hediye bırak
(img:#1641552)
B
bringiton6 yıl önce
faydalı entry girmek
Kanımca ilk etapta on planda tutulması gereken,tercih edilmesi gereken entry girme şekli olmalıdır.Zira sozluk esas amacını gerçekleştirememiş olur.Faydalı entry'e ornek vermek gerekirse 1-Faydalı entry (bkz)Dream Theater(/bkz) Dream Theater'ı… devamını gör
B
bringiton6 yıl önce
yazarların ilişki durumunu en iyi anlatan görsel
Picasso tabloları gibi herşeyden biraz var ama hiçbirşey den tam yok.
B
bringiton6 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
B
bringiton6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bringiton6 yıl önce
anlamlı görseller
Anlamı olan görsellerdir. (img:#1948586)
B
bringiton6 yıl önce
sözlük yazarlarına gelen son mesaj
En son vodafone attı. Bir geçmiş olsun demediği kaldı amk.
B
bringiton6 yıl önce
huzurun fotoğrafı
(img:#966611)
© copyright 2005 - 2026