entry'ler (4317)

jose mourinho

Aynen 5. Yıldızımızda emeği büyük.

florya

görsel

florya

Kankalar millet bu sene bi farklı seviniyordu . Çok kalamadım gari. Otibisi beklesem iyiydi gerçi.

gönüllerin şampiyonu fenerbahçe

Aynen kamkiler hedef 2031.

morinyo geldi şampiyonuz len amk

Zaaaa ;) sürprise mf.

galatasaray taraftarı

Çok şükür çok mutluyuz ancak avrupada istikrarlı başarı istiyoruz artık. Şımarmadan bu hedefe kitlenmeliyiz .

ukraynalı kızlar

Geçen tekiyle sağlam kesiştik gittim , ben de sağlam kesiştiğimiz için tanışayım bari dedim . Ulan sanki o kadar kesişmemişiz gibi soğuk yaptı. ben de konuşmayı yarıda kestim canım sıkıldı. Kız resmen maytap geçti.

negatif insan

Hayatınızı ciddi anlamda aşağı çeken insan modelidir. Bi tane sözde kanka vardı böyle hem kendine hem bana negatif konuştu kafada bitirdim ahlaksızı. Bundan sonra selam selam.

gaziantep

Kuşaktan kuşağa gelmiş, Öyle muazzam kebapçılar lokantalar var ki , istediğin kadar zengin ol öyle tatları paranla da olsa başka şehirde bulamazsın.

garanti bankası

Hahah ulan baya baya java illegal state exception gözüküyo uygulamada..

garanti bankası

Hiç felaket senaryoları yokmuş sanırım, rezalet puanım 10.

coffy

Fena değil arada giderim , fiyatları diğer kahvecilere göre uygun ama lezzeti 1 tık düşük. Arabicadan iyidir ama.

iç sıkıntısı

çok fena geldi ama azaldı bakalım .. depremden önce de olmuştu.

en uzun bekletilmiş erkek

7 ay bi kezonun yamacında bekleyen adam da maldır net. Ben kezoların en ufak lakaytlığında siliyorum. Sizle mi uğraşacaz la tiyatrocular.

galatasaray ın 5 yıldızı var

yine de kesin konuşmayalım .. buarada Fenevlileve cidden acımaya başladım olmazsa seneye bunlara bırakalım . yazık la insanın içi acıyo.

kazık yağlayıcısı

Mahiyet değil.. hem ihtiyar hem eski Türkçe fıkarası.

deprem oldu

istanbulda da olmuş yine 3.5 civarı çok şükür bişey yok ve hissetmedim.

erdoğan sonrası hükümet

malum kişi aday olmayacak mı ?.. hiç sanmam.

gece gece 750 gr nutella yemek

Nutella çok tehlikeli , başlayınca durdurması çok zor. Enson 1-2 günde 400 gr bitirince , 3 yıldır almadım.

sneaks up

Kamkiler güzel fırsatlar oluyo arada mağazalarını tavsiye ederim . 3600 e tank gibi puma aldım şaka gibi .