bugün
A
ateori8 yıl önce
fetöcü denince ilk akla gelen kişi
(img:#1682285)
A
ateori8 yıl önce
ak parti öncesi uçağa binmek
Sadece zenginlerin ünlülerin yaptığı durumdur. Şimdi otobüsten çok uçağa biniyoruz şükür. Evet.
A
ateori8 yıl önce
türev
üniversite öğrencilerini matematik derslerinde ilk yıllarında dumura uğratan bir numaralı konudur. ama duuur devamı var.. (bkz:integral)
A
ateori8 yıl önce
ak partiden önce uçağa binme ihtimali
yüzde 20.
A
ateori8 yıl önce
erkek yazarların penis fotoğrafları
Boşver görme bunalıma felan girme akşam akşam.
A
ateori8 yıl önce
göte bakan midesiz
Omuzlar dururken hic hos degildir. Ama omuzlar.. Omuzlar guven verir
A
ateori8 yıl önce
sözlüğe arabasının fotosunu koyunca mesaj yağması
Başıma gelen hadisedir. Yawru alsana beni diye bir mesaj bile aldım. Yakışmıyor böyle şeyler. Başlık bana kaldı püüi.
A
ateori8 yıl önce
türbanlı nişanlıyla kiraladığınız eve gelmek
kombiyi açmanızı gerektirir.
A
ateori8 yıl önce
rte öldüğünde yapılacak olan kabir
gerçekten merak ediyorum, böyle bir vasiyeti var mıdır diye ? vardır tabi anıtkabirden büyük yaparlar, her ramazan doluşurlar... türbeye çevirirler belki, bakın olabilir bu.
A
ateori8 yıl önce
şiir
`ses`, `imge`, `üslup` ve `samimiyet` dörtlüsünün olmazsa olmaz öğeleri olduğu edebiyat dalı.
A
ateori9 yıl önce
adalet
hakede hakkının verilmesidir. herkese eşit olmakla karıştırılmaması gerekir. (bkz:lan terbiyesizlik yapma diyen basbakan)
A
ateori9 yıl önce
amerikalı kızlar
rus kızlarına göre daha güzel olduğunu düşündüğüm kızlardır. gerek ingilizceleriyle gerekse güzellikleriyle rus kızlarına her türlü kafa tutabilecek kızlardır. ayrıca dünya çapında tanınmış bir sürü amerikan güzel vardır.
A
ateori9 yıl önce
kızıldenizde boğulan firavun hangisidir
cevap beklediğim ama bulamadığım sorudur. ayrıca mükemmel bir şekilde korunduğu iddia edilen cesedin çoğu "doğal mumya"lardan daha döküntü bir şekilde müzede durması da gariptir açıkçası. 2. ramses deniyor, ama 2. ramsesin cesedi zaten para karşılı… devamını gör
© copyright 2005 - 2026