bugün
A
asteroitd6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
asteroitd7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
asteroitd7 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
asteroitd7 yıl önce
A
asteroitd8 yıl önce
A
asteroitd8 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
A
asteroitd8 yıl önce
kadın
erkeğin karşıtı..ilk insandan bu yana erkeğin hep zor imtihanlar geçirmesine sebebiyet vermiş her türlü entrikanın altında mutlaka yatan bir gerçek..sheakspeare in ifadesiyle kadın kelimesinin anlamı zaaftır..her şeye rağmen vazgeçilmez yaratıklardır… devamını gör
A
asteroitd8 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
A
asteroitd8 yıl önce
sözlük yazarlarının whatsapp durumları
mission completed.
A
asteroitd8 yıl önce
sözlük yazarlarının whatsapp durumları
mission completed.
A
asteroitd8 yıl önce
anın görüntüsü
A
asteroitd8 yıl önce
sözlük yazarlarından şiirler
`bak yine ağlıyorum bu akşam` bak yine ağlıyorum bu akşam kalbimle, karanlıklarda, bir başıma bir yerden ışık vuruyor yüzüme bir ara ve perde yeniden kapanıyor aralandığı hızla bak yine ağlıyorum bu akşam kalbime kazınan yalan sevgi kırıntı… devamını gör
A
asteroitd8 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026