bugün

entry'ler (23)

şehiriçi otobüslerdeki en arka koltuklar

yolculukların genelde sarsıntılı geçtiği mide bulanmalarına yol açan kabus verici yolculuk biçimi.

sözlük yazarlarının kendine yediremediği şeyler

kandırılmak ve aldatılmak.

kıza açılmayı bırak gözlerine bile bakamayan erkek

1. ve 2. entry e katılıyorum. gerçekten seven ve sevdiği kızı başkasına kaptıran erkektir.

3 yıl sonra uyansan duymak isteyeceğin ilk söz

seni seviyorum cümlesidir hiç duymadığım ama duymak istediğim büyülü bir söz benim için belkide buna çok ihtiyacım olduğundandır .

hayatından memnun olmayanlara tavsiyeler

dilediğin gibi özgürce yaşa kimseye hesap vermek zorunda değilsin hayata bikere geldin bi şansın daha yok hayata dair yapmak istediğin ne varsa yap.

kızlı erkekli öğrenci yurdu

her öğrencinin hayalidir.

erkeğe en iyi yakışan giyim tarzı

kişiden kişiye göre değişir ama takım elbise yakışacağına inanıyorum her sınıf erkeğe yakışır bence.

istanbul u kürtlerden kurtarmanın yolları

küçük çocuğun elinden şekerini almak gibi bişeydir bu annesini çağırır . alıp kaçamazsın bile imkansız gibi bişey.

aşırı korumacılık

aşırı sevginin ortaya koyduğu ürün diyebiliriz. Aşırı bıkkınlık hissi uyandırır ve soğutucu bir tavırdır . Kısacası herşeyin fazlası zarar

anal seks yaparken gıkını çıkarmayan kız

daha önce yaşadığı tecrübeden kaynaklıdır mümkün olduğunca uzak durulması gereken kız tipidir.

aşk kaç kişiliktir

aşk iki kişinin tek bir bedene sığmasıdır bu yüzden tek kişiliktir . Eşinizi kendi parçanız gibi düşünün senin elin kesilirse onunda kesilmiş sayılır ve canı yanar gerçek aşk budur .

nasıl biriyle evlenmeli insan

güzelliğin geçici ruh güzelliğinin kalıcı olduğu güzel evrenimizde sırf sadece yakışıklı ve güzel olduğu için evlenen kadınların ve erkeklerin %95 i mut suz olurlar ve ayrılırlar. güzellik görecelidir ve böyle bişey yoktur bence insanların uydurduğu bişeydir. güzeliğe o kadarda önem vermeyin uygun olduğunu düşündüğünüz kişiyle evlenin ve evlenmeden önce dolu dolu yaşayınki pişman olmayın ve son olarak evleneceğiniz kişiyi iyi seçin ve düşünün.

ömründe hiç atari salonuna gitmemiş insan

çocukluğunun en güzel günlerini kaçırmış insan parçasına denir.

hoşlanılan kıza açılamamak vs erkeğe açılamamak

erkeklerin kabul etme ihtimallerinden daha zordur kadınların kabul etmesi her iki taraf içinde zordur ama kadınlar bu konuda daha şanslı olduklarını düşünüyorum.

çatapat

Cebinde 3 kuruş parası olamayan küçük mahalle çocuklarının en büyük eylencesidir. Bayramlarda genellikle çok alınır mahalle arkadaşları toplanarakda beraber bir eylence oluşturulabilir.

4 senelik ilişkinin bitmesi

insana en çok bu koyar 4 senenin ardından yanlız kalma ve evlilik hayalleri .

adanalı kızların kalçası güzel olması

yediği besinlerden kaynaklanıyor olabilir. Yöre farklılıklarından kaynaklı bir durum olma ihtimali.

duş alırken elektriklerin kesilmesi

En kötü şeydir. korkarsın en başta duşu acele almak zorunda olduğun durumdur. Ve köpüklü kalma ihtimalin duşun yarıda kalma ihtimalidir.

instagram kullanan insanların asıl amacı

Nekadar anılarını paylaşmak olsada diğer sosyal medya ordamlarının aynı niteliğe sahip olmasıdan dolayı bence saçma.

sarhoş erkekten faydalanmak isteyen kadın

bir kadın sarhoş erkekten ne faydalanabilirli .Tabi cüzdanda duran padan başka.
© copyright 2005 - 2026