bugün

entry'ler (53)

gangnam style

söyleyenini araştırdığınızda kendi ülkesinin ajdar'ı olduğunu göreceğiniz popüler müzik.

5 ekim 2012 suriye nin hatay ı vurması

suriye'nin günlerdir süren kaşıntı olayının devam ettiğini gösteren olay .

29 eylül 2012 fulham manchester city maçı

Manchester city'nin yine sürpriz olabilecek maçlarından bir tanesi .

dizi izlemediği için muhabbete fransız kalan insan

genelde yabancı dizi muhabbetlerinde ben de dahil görülen insan türüdür . bu insan tarafından sayısız konu değiştirme çabaları gelir .

sözlük yazarlarının telefon zil sesleri

Gripin galatasaray marşı.

uff snne be slk

Ergen türk kızlarının kendine has dilinden bir cümledir .

minibüste öğrenci almayan şoför

Özellikle okullar tatil olduğunda çoğalan tiplerdir . Öğrencilerle bir kaç kuruş yüzünden araları hiç iyi olmaz .

kız arkadaşının sert kıllı bacaklarını yalayan tip

bu sene liseye başlayan tiplerde yaygın olarak görülür.

sezer öztürk ün fenerbahçe ye transferi

Fenerbahce nin galatasaray ın forlan , reyes , ujfalusi transferlerinin gündemde kalmasını bir nebzede olsa azaltmak için yağtığı transferdir. aslında transfer eskişehir-fenerbahçe maçından önce bir otel odasında gerçekleşmiştir.

para almadığı kişiyi okula kayıt etmeyen müdür

Hayat bilgisi dizisindeki amil sağlam örneğidir. mini mini birler çalışkan ikiler onların atasözüdür.

yaran fıkralar

Temel okula kayıt olmak için gider. Sorarlar
- Baba adı
+ memeemehemeememet
-Kekeme misin?
+ yok dedem kekemeydi nüfus müdürüde piç çıktı!

fake adres açmak

Sosyal paylaşım sitelerine kendi resmini koyamayanların adını da koymayarak yepyeni bir sayfa açmasıdır. Google görsellere şekil , güzel kız yazarak başlarlar. (bkz: hayati yalan olan insan)

askeriyede italyan lokantası nerede diyen er

besamel soslu tavuk kanat yok mu diyen ere benzer. gereksiz soru sormasıyla meshurdur ama gereken cevabı komutanları verir.

a şehrinden b şehrine gitmekte olan araç

17.06.2011 itibariyle 3 aylık yıllık izine çıkmış olan , MEB üstüne kayıtlı şahin marka araçtır.

sözlükteki özge isimli kızların şişman olması

tamamen tesadüften oluşmaktadır efendim. (bkz: ota boka tesadüf diyen insan)

mille feuilles aux fraises

herkesin manken sanıp google görsellere yazdığı , ancak çıkan sonuç karşısında hüsrana uğradığı tatlıdır .

ntv spor un transfer haberini değiştirmesi

bazi cekemeyenlerin ortaya attigi haberdir. sonucda görüsmelere baslanmadan anlasılması mumkun değil dimi ? (bkz: kiskananlar catlasin)

harbiden aldık mı amuğu sikim

Aldıkkkk ben de inanamıyorum almışızzz şu an sevinçten gidip sifona bos yere basiyorum cildirdimmmm.

rusların ülkemize vizesiz gelmesi

türklerin kız için norveç e gitmekten vazgeçecegi durumdur. (bkz: rus cazibesi)

türkiye kaçak elektrik kullanım haritası

haritada izmir , aydın , muğla , edirne , kirklareli kacak elektrik cikarmada 1. görünmektedir. (bkz: gereksiz baslik)
© copyright 2005 - 2026