A
amigostar8 yıl önce
cami tuvaletinde ayakta işeyenleri uyaran amca
manevi yönü ile ikna edemez ise "prostata da sebep oluyor" diyerek olayı tıbben de desteklemekte olan amcalardır.
A
amigostar8 yıl önce
sözlük yazarlarının özlediği oyunlar
(img:#1638383) Bilgisayar oyunu konuşacak olursak,gta vice city listenin başında gelir.Su herifin verdiği görevleri yapıp sonrada Lanceyle birlikte öldürmek, Çelik yelek bulunca petrol bulmuş gibi sevinmek,Bir hastanın hayatını kurtaracak diye 100 … devamını gör
A
amigostar8 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
A
amigostar8 yıl önce
çıkar beni bu cehennemden
`counter strike`'ın türkçe sürümündeki mazlum rehine sözüdür.
A
amigostar8 yıl önce
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
A
amigostar8 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
A
amigostar8 yıl önce
sözlük yazarlarının şu an hissettikleri
nasıl ki insanın bağışıklık sistemi çöktüğünde tüm hastalıklar onu etkiler, en küçük hastalık bile ölümüne neden olur. şu anda öyleyim, yaptığım tüm hatalar, yanlışlar aklıma bir bir gelip beni öldürmeye çalışıyorlar. insanların çektikleri ve çekecek… devamını gör
A
amigostar8 yıl önce
saatin 2 22 olması
Kesin bilgi beyler. Yayalım.
A
amigostar8 yıl önce
bi film karakteri olsaydın kim olurdun
sex and city- carrie bradshaw.
A
amigostar9 yıl önce
çaresizliği anlatan en iyi cümle
ne yapalım, kısmet değilmiş.
A
amigostar9 yıl önce
bir yeşilçam karakteri olsanız hangisi olurdunuz
Yeni bir sözlük anketidir. Ben Arap celal olurdum heralde gülüşüm harikadır. (img:#1169570)
A
amigostar9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
A
amigostar9 yıl önce
A
amigostar9 yıl önce
A
amigostar9 yıl önce
seni saraylarda yaşatacam ana
Yüz numaralı adam filminden bir kemal sunal repliği. Her erkek çocuğunun annesine yaşatmak istediği hayatın sözcüklerle ifade şekli (img:#1234904)
A
amigostar9 yıl önce
Yüz numaralı adam filminden bir kemal sunal repliği. Her erkek çocuğunun annesine yaşatmak istediği hayatın sözcüklerle ifade şekli (img:#1234904)
A
amigostar9 yıl önce
A
amigostar9 yıl önce
geceye güzel bir insan bırak
(img:#1234296)
A
amigostar9 yıl önce
geceye bir bilgi bırak
kraliçe arı, çiftleşmiş dişi arıya verilen isimdir ve her kolonide bir tane bulunur. çiftleşen dişi arı, sonrasında büyüyüp şişmeye başlar ve görüntüsüyle diğerlerinden ayrılır. ve sadece dişi arılar bal yapar.
A
amigostar9 yıl önce
3 dünya savaşı çıkıyor rez alın
Baba Vanga ya göre (ister kehanet deyin ister aq delisi) 3 gün sonra 3.Dünya Savaşı çıkıcak diyordu Şimdi ise ABD nin durumu ortada iç savaş başlıyır şimdiden 30 ölü var. Zaten diğer ülkelerde iç açıcı durumda deil her ülke birbiri ile soğuk saaş dö… devamını gör
A
amigostar9 yıl önce
tutarsız davranışlar karşında verilecek tepki
ciddi tavır takınmak her zaman işe yarar.
A
amigostar9 yıl önce
halka çomar diyenlerin tutuklanması gerekliliği
Zamanla o da olacak inşallah. Halkı kimse aşağılayamaz.
A
amigostar9 yıl önce
halka çomar diyenlerin tutuklanması gerekliliği
Zamanla o da olacak inşallah. Halkı kimse aşağılayamaz.
A
amigostar9 yıl önce
iki senedir kitap okuyorum faydasını görmedim
valla artik dile getirecegim itiraf. kitaba vercegim parayi biriktirseydim araba alirdim.
© copyright 2005 - 2026