bugün
- meal kuran değildir26
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi12
- 31 çekerken eli kırmak4
- insanlar sizi nasıl tanımlar4
- velvet almanyaya gel5
- trabzonspor harbiden salah'ı almış3
- bella hadid4
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- mohamed salah ghaly4
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- gecenin film sahnesi2
- dünya sivaslılar günü3
- velvet14
- duş almak vs duş yapmak3
- iremga12
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- eric abidal2
- kendini anlatamamak6
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- gürkan uygun2
- uzak diyar4
- memati baş5
- justin bieber3
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- anker2
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- özgür özel ve veli ağbaba hakkında fezleke2
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- redkitin ati2
- kız arkadaş kiralamak8
- bakarız3
- tai lung7
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- gta 52
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- animecileri ciddiye almak2
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
- afrika nasıl kalkınabilir15
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- ateşin çocukları2
- bir sözlük kızıyla sevişmek3
- saçını ombre yapmak2
- ak partiye üye oluyoruz kampanyası2
- disney prensesi olmak2
- burger king hamburgeri2
entry'ler (63)
neden bu bayram kimse bize et getirmedi çok merak ediyorum hep bayram namazına gitmemekten oluyor sanırım.
kişilere bağlı olarak ilişkinin uzun vadeli olmasını sağlayan durumdur fakat söz konusu aşk ilişkisiyse insanın kafası karışabilir.
(bkz: aşk ilişkisi)
(bkz: aşk ilişkisi)
künyem ve saatim.
doğa boşluk kabul etmez.
sibel kekilli.
tarkan.
hidayet türkoğlu.
tarkan.
hidayet türkoğlu.
olmaması gereken farktır. hayat kadını normal bir kız olabildiği ölçüde ve normal kız da yatakta hayat kadını gibi roleplay yapabildiği takdirde sorun yoktur.
lanet olsun 15 ay kayserinin dağlarında, ankara törenlerinde, kars kış tatbikatında ve abartmıyorum 10 defa gökyüzünde boynumda olan künyemi göt kadar evimizde kaybettim, bugün de bursaya gidiyorum ve ev arkadaşımın annesi, nişanlısı falan gelmiş kalacak yer de yok, ciddi ciddi mühendisliğin ordaki banklarda sabahlamayı düşünüyorum, oralardan geçerseniz uğrayın gerçek bir loser nasıl olur anlatayım size.
o kadar uhrevi bir ortamdır ki yazarlar pusuya yatmış iyi bir entry beklemektedirler.
arkadaşlarla batak oynarken bile yaşanabilecek huzurdur, aidiyet hissedecek kurum veya dernek sayısı giderek azaldığı için beklentiyi küçük tutmakta fayda vardır.
cevabı şüphe olan sorudur. belirsizlik insanı yok eder. gerilla taktiği de bunu gerektirir, ne zaman nereden saldıracağı belli olmayan bir düşman vardır karşınızda, ilişki mevzunda ise kız size bi bok söylemeden gereksiz yere trip atar ve bu uzun süre devam ederse sıkıntı yaşarsınız ama net bir şekilde senden sıkıldım çünkü bana bir faydan olmadığına karar verdim derse en fazla 1 ay üzülürsünüz ama sebepsiz yere gittiğini düşünsene o zaman napıcan? yani şemsiyenin boyutunu bilmek her zaman daha faydalıdır.
the legend of 1900. kaliteli müzik unutulmaz hacı.
ilginçtir ama siyasetin rahatça konuşulabildiği bir derste kendisine soru sorulunca; ben devlet düzenine inanmıyorum bence insanlar sorunları kendileri çözebilir diyen eleman kadar sempatik değildir bu mal. harbiden çocuk karizmayı yapmıştı ama ne yazık ki askerlik yapmamıştı.
2 alana 1 bedavanın olmadığı, kondom fiyatları piyasadan farklı olmayan sıradan bir eczanedir.
yalnızlıktan sıkılmış insan cümlesidir. insanın kendini yakmakla dahi tehdit etmesi bu yazıyı popüler hale getirmeyecektir.
bana fikrimin henüz sorulmadığı anket sonucu ortaya sürülen önermedir. içtima hazır olmadığında çoğalın lan gençler gibi salak bi espri vardı sanırım bu artış benzer bi durum.
yanlış bir önermedir. Atatürk yenilik adamıdır, milliyetçidir, asker kökenlidir, okuduğu akademileri başarı ile bitirmiştir, bunlar benim aklıma tutunacak bi dal getiriyor ve bu dal olgunlaşırsa kemalist tayfa kendine yeni bi adres bulmuş demektir.
(bkz: hak ve eşitlik partisi)
(bkz: hak ve eşitlik partisi)
son bi sigara versene veya yol paran var mı tarzında pratik sorulardır. sarılır ayrılırsın adam gibi olay bitmiştir illa romantizm olacak çok duygusal bir şey soracağım diye tribe girmenin anlamı yok.
pek fazla kullanılmayan bir sözdür tabi birliğine göre değişir; benim gördüğüm eğer bir üst devre ilk günden size böyle bişey söylüyorsa bilin ki o adam mantardır bi boka yaramaz ama sizinle pek sohbet etmeyen şunların götünü kaldırmayın havasında gezen birileri varsa o adam ya nöbetçi çavuştur ya da nöbetçi onbaşı kolluğu atıyordur işte o adama dikkat ediniz tabi bu söylediklerim uzun dönemler için geçerli.
kutsal toprakları ele geçirmek maksadıyla ateş çemberine dönen üçgendir fakat tek sebep bu olmasa gerek. (bkz: petrol-stratejik konum)
kafa omza diye bir pozisyon olmadığı için gerekli bir ayırımdır.