bugün

entry'ler (1)

oturtulamamış hayat

Her şey yarım kaldı hayatımda Ümraniye oturmama rağmen Ümraniye merkeze bile giderken izin almak zorunda kalan ve her defasında on tane soru sorulup burnundan getirtile getirtile izin verilen bu eğlencesizlik yavanlıktan dolayı 19 yaşına kadar uy-şturucuda hayat bulmaya eğlenmeye çalışan biriydim 19 undan sonra kitap okuyup gece gündüz uğraşıp hayatını kurtarmaya çalışan biri oldum şuan hayatım birçok yaşıtımdan iyi sayılır geç kalmamın dışında ama o kadar eksik hissediyorum ki o kadar iğrenç hissediyorum ki anlatamam a-m-k neden böyle bir hayatım oldu ki ne karı kız ortamım olabildi ne adam akıllı arkadaş çevrem 16 yaşımdan beri herkesin gülümsemesi bile sahte geliyor . Lan bir tane hayatım vardı onu da din ahlak falan derken tüm isteklerimin tüm düşüncelerimin önüne geçtiniz hiçbir zaman kendimi bulamadım hep sizin istediğiniz kişi olmaya çalıştım onu da istemediğim için olamadım lanet olsum böyle hayata iğreniyorum yemin ederim yaşım 24 ve herkes tatile gidiyor ben ise babamın dükkanında çalışıp okulu ödemem lazım o ne yapıyor peki bize arsa alıyor 2-3 ortakla ve geleceğimizi garantilemeye çalışıyor lan yar-rağam çocukluğumu bile yaşatmadın bana a-m-k öyle garanti yaşlılığın millet her yaz tatile gidiyor beni şehir dışına bile göndermiyorsun ne işin var napıcaksın diyorsun an-as-ını si-k-im böyle hayatın ya neden ulan neden a-m--k böyle iğrenç bir ailede doğdum ve yaşıyorum int-ijar edicem sonunda her şey yarım her şey ya her şey…
© copyright 2005 - 2026