bugün
A
ahmetce13 yıl önce
ahmet abi tekel savaşı
inci sözlük eskişehir millet vekili adayı sn ahmet yılmazın tekelci esnafa yardım ettiği an.
A
ahmetce13 yıl önce
lebron james
2,03 boyunda, 108 kg, 30 aralik 1984 dogumlu basketbolcu.. `michael jordan`dan daha iyi olacagi söylenmekte..su anda `nba` in `cleveland cavaliers` takiminda oynamakta..maç basina 31 sayi ortalamasiyla `kobe bryant` ve `allen iverson` in ardindan 3. … devamını gör
A
ahmetce14 yıl önce
şevval sam ın başörtüsüne tekstil parçası demesi
van da katıldığı bir konuşmada söylemiş. twitter ın yalancısıyım. çok şeyler demek istiyom ama; --`spoiler`-- tamam tamam sustum --`spoiler`-- edit : eksileyen panpalar için susmaktan vazgeçtim. ulan dingiller başörtüsü sadece tekstil parçası söz… devamını gör
A
ahmetce14 yıl önce
22 ocak 2012 uludağ sözlük meydan sözlük derbisi
aynı anda iki sözlükte de yazan biri olarak bu başlığı iki tarafta da açmak boynumun borcu. yapılmasını istediğimiz bir maç. daha önce meydan sözlük (eski lafmacun) bünyesinde itü sözlüğe karşı oynamıştık, yenilmiştik ama çok eğlenmiştik. şimdi ay… devamını gör
A
ahmetce14 yıl önce
22 ocak 2012 uludağ sözlük meydan sözlük derbisi
aynı anda iki sözlükte de yazan biri olarak bu başlığı iki tarafta da açmak boynumun borcu. yapılmasını istediğimiz bir maç. daha önce meydan sözlük (eski lafmacun) bünyesinde itü sözlüğe karşı oynamıştık, yenilmiştik ama çok eğlenmiştik. şimdi ay… devamını gör
A
ahmetce14 yıl önce
9gag
(bkz: 9gag com)
A
ahmetce14 yıl önce
2002 dünya kupasını hatırlayanlar
ümit davala saçı travmasını hala üzerinde taşıyanlardır. edit: başlık başıma kalmış, ben de diyorum neden bu kadar kulağım çınlıyor.
A
ahmetce14 yıl önce
2002 dünya kupasını hatırlayanlar
ümit davala saçı travmasını hala üzerinde taşıyanlardır. edit: başlık başıma kalmış, ben de diyorum neden bu kadar kulağım çınlıyor.
A
ahmetce15 yıl önce
kızların erkeklerde en sevdiği saç modeli
genel olarak uzun saç kesimidir. bazı rivayetlere göre de amerikan kestirince tüm kızlar veriyomuş.
© copyright 2005 - 2026