bugün
- atatürk ün ateist olması6
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması14
- tanrı yok6
- ateistlerin nursuz olması19
- uysaljakoben21
- sözlüğün tanrıçası olmak9
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği14
- sözlüğün fingirdekleri8
- mağarada kuran'ı kerim yazmak4
- usualsuspects'in müslüman olması4
- haçlı orduları3
- sürekli yeme isteği7
- sözlüğün yılanı8
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- ota boka devşirme diyen hırto27
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- sözlüğün tdk başkanı5
- seçimde kime oy vereceğiz3
- sözlüğün şamar oğlanı olmak2
- sıla ertaş2
- true nickli namussuz yazar15
- true'yi eskort'a götürmek2
- uzun parliament3
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- bir sarma yapmışım9
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri3
- zihin kilidini açmak2
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz2
- sözlüğün vahşi kelebeği3
- güneşin altında saatlerce beklemek3
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- sözlüğün hem harbi hem barbisi3
- frankyfourfingers7
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- sözlüğün meyveli sodası4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- mason greenwood57
- istifra etmek2
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- annenin erdoğan düşmanı olması2
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- türkan saylan7
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- sözlüğe seksi bir kadın bırak2
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
entry'ler (7)
kendimden utanıyorum. hiç olmaması gereken bir kişiye, hiç hissetmemem gereken duygular beslemeye başladım. ve bunun sonu hiç iyi değil. evet, hislerimin kimseye bir zararı yok, içimde yaşıyorum, kardeşimden başka kimse de bilmiyor. gene de içimdeki huzursuzluğa engel olamıyorum. savunduklarım ve inandıklarımla hissettiklerimin çelişmesi ne de zormuş, bugün daha da iyi anladım.
karmakarışık. mutsuz, umutsuz, kırgın ve sinirli gibi birçok olumsuz duyguyu taşıyorum bünyemde şu an. bir de bu duyguları kimseye anlatamamanın verdiği huzursuzluk da cabası.
facebook'um olmadığı, olduğu zamanlarda bile kötü bir şey görürüm diye bakamadığımdan whatsapp'a giriş tarihine bakmak olarak kendime uyarladığım eylemdir.
the vampire diaries dizisinde hemen hemen bütün çekici erkek karakterleriyle beraber olmasını geçtim, gerçek hayatta ian somerhalder gibi kelimeleri kifayetsiz bırakan insan üstü varlığın şu anki sevgilisidir. kısacası dünyadaki en şanslı insandır kanımca.
babanın kızdığın ve nefret ettiğin davranışlarını (sabit fikirlilik, fikir dayatımı vs.) sakın ola ki sen de yapıp huy haline getirme, lütfen.
ve mümkünse artık o şahsiyeti unutmuş ol. gelecekte de hala onu düşünüp acı çektirme bana, uğraşamam. malum yaş da ilerliyor.
ve mümkünse artık o şahsiyeti unutmuş ol. gelecekte de hala onu düşünüp acı çektirme bana, uğraşamam. malum yaş da ilerliyor.
hakkında ne kadar da eskisi gibi değil cümleleri sarf edilse de sözlüklerin babasıdır ve gönlümde her zaman farklı bir yeri vardır. ilk keşfettiğim zamanları hatırlıyorum, bir şey araştırırken tesadüfen keşfetmiştim. ve giriş o giriş sonra her şeyi ilk orada aratır olmuştum ki hala daha ilk baktığım yerdir. ilk göz ağrısıdır, sevilen ve hayran olunası yerdir. en kısa zamanda bünyesinde yazarlığa terfi edebilmek ümidiyle..
nereye gittiğine göre değişen ve buna göre değerlendirilmesi gereken sevgilidir.