bugün

entry'ler (1)

tyrion lannister

Tyrion Lannister, sanırım dizi film ya da her neyse en sevdiğim karakterlerinden biridir. Hatta neredeyse tek! Bu muhteşem adamın her yapıtını görmek isterdim. Umarım kendisi de en az bu kadar şahanedir! içim kurudu. Ben bu dizi de en çok bu adamı seviyorum. Khaleesi olmak o kadar da zor değil. Evet büyük zorluklar yaşayan güzel bir hatun. Herkes gibi bende tüm o bölümleri izledim. Ama her arkasına baktığında yanında onu destekleyen birinin olması onu bağımsız tek yapmaz. Ben bu dizi de en güçlü adamın Tyrion Lannister olduğunu düşünüyorum. Her daim dışlanan, zeki olmak zorunda kalan, buna rağmen ülkeyi kurtaracak gücü kendinde bulan ve en önemlisi hep tek! Her zaman yalnız olabileceğini bilen. Her sezon umulmadık ölümlerle karşılaşmak beni her an Tyrion Lannister’ın ölebileceği korkusuna sürüklüyor. O sebepten yeni sezona iki üç bölümüm kala 5. sezonun fragmanını izlemek zorunda kaldım. Açık ve net: Ben bu dizi de Tyrion Lannister ölürse tat görmem ve soğurum. Şu Prens de Valar Morgules miydi ne o sanki. Sanki güzel şeyler yapacak gibi duruyor. Ve yüz değiştirmiş hali gibi. Ve gecemin duası: Lütfen Klaleesi ve Tyrin Lannister karşılaşsın ve Khaleesi onu sevsin. Aiy sevilmeyecek şey mi?! Adammmmmm!