bugün

edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2

18 ekim 2008 cumartesi günü akşam üzeri başlayıp gece yarısında bütün katılımcılar patates çuvalına dönüşene kadar devam edecek zirvedir. sonra bu hallerimize bakıp güleceğiz, komiklikler, şakalar yapacağız.

şu an için katılımcı listesi aşağıdaki gibidir;

kesin gelenler;

imhotep
imper
lynyrd
mulayim
ncldlbz
imitasyonn
sacriter
templar
beitar jerusalem
exclurel
schizo
cemsbg

belki diyenler;

lost control
deeplomattt
altobelli
bursask

liste güncellenecek olup, katılıma göre plan yapma gayretine girişilecektir. zira henüz 22 gün var ve edirne son derece küçük bir memleket. katılmak isteyenler özel mesaj vasıtasıyla ulaşabilir.

29.09.2008 tarihinde saatler 15:08'i gösterirken mevcut plan;

saat 18:00 gibi buluşup yeşillikler içinde, nehir kenarında, tarihi bir mekanda yemek yemek. üzerine nereye gidileceğine karar vermek. 00:30'da en patates çuvalı halimizle evlere dağılmak üzerine kuruldur. Edirne'de her yer yürüme mesafesindedir. sıkıntı yoktur. şehir dışından gelecek yazarlarımıza emsal teşkil etmesi açısından, imhotep, imper, mülayim, imitasyonn, templar ve beitar jerusalem'in istanbuL'dan geleceğini belirtmek gerekir. hele bir ncldlbz var ki ta şehzade sancağı manisa'dan gelecektir. diyecek söz bulamıyorum sayın izleyenler.

"e hafız tamam gelelim de nerede kalacağız ki? mal mısın?" diyenleri de düşündük efendim.

iki yıldızlı nezih bir otelde, açık büfe sabah kahvaltısı dahil olmak üzere, tek kişilik odalar 35 ytl, çift kişilik odalar 55 ytl ve 3 kişilik odalar 75 ytl olmak üzere siz değerli sözlük yazarlarımızın hizmetindedir. her tür oda için 15 ytl'lik indirim söz konusudur. eklemekte fayda var. bu fiyatlar indirimli fiyatlardır.

iş bu halde, bir mesaj kadar yakınım hacılar. hacı demişken, selimiye camii'ni gördünüz mü hiç? tavsiye ederim.

neyse, yakın zamanda zirvebox'ta yerini alacaktır.

---------------------------------------------------------------------------

zirve hakkındaki son durum bilgisi başlık altına eklendi. lütfen;

(bkz: #4090700)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar