bugün

edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2

programı belirlenmiş zirvedir.

18 ekim 2008 cumartesi

08:30 istanbul bayrampaşa otogarından ulusoy firması ile hareket.
11:30 edirne otogarına varış.

edirne otogarında misafirlerimiz cemsbg tarafından karşılanacak ve edirne şehir merkezi'ne geçilecek.
şehir merkezine varıldığı gibi selimiye camii ve eski cami ziyareti yapılacak. arzuya göre edirne ciğeri veya köfte ile öğlen yemeği yenilecek. öğlen yemeğinin ardından üç şerefeli camii ziyareti yapılacak. buradan ikinci beyazid külliyesi'ne geçilecek. bu ziyaretin ardından sarayiçi'ne geçilerek tarihi edirne sarayı'ndan günümüze miras kalan eserlerle birlikte kırkpınar meydanı görülecek. ardından kıyık semti'nde bulunan muradiye camii'ne geçilecek. tekrar şehir merkezine inilip tunca köprüsü ve meriç köprüsü geçilerek, 'kesin sayıya ulaşmış olan cemsbg' tarafından ayarlanacak yemek ve eğlence mekanına varılacak. yemek akabinde konaklanacak otele geçilecek.

19 ekim 2008 pazar

sabah saat 09:00'da uyanılacak. otelde ücretsiz açık büfe kahvaltı. akabinde, eğer ayarlanabilirse fayton ile, tarihi karaağaç semti'nde bulunan eski edirne tren istasyonu ve lozan anıtı ziyaret edilecek. bu semtimizde ekstra kahvaltı isteyenler için 'köy kahvesi' ortamı mevcuttur. kahvaltı ve/veya çay kahve ihtiyacı giderilebilir. daha sonra yine aynı semtte bulunan balkan şehitleri anıtı ziyaret edilecek. dönüşte söğütlük ormanı'nda goygoy yapılacak. şehir merkezine geri dönülecek. son olarak şükrü paşa anıtı ziyaret edilecek. burada eski yahudi mezarlığı da idrak edildikten sonra otogara geçilecek. takriben 15:00 - 16:00 gibi misafirlerimizi yolcu edeceğiz.

edirne içi ulaşım bedelleri imhotep sponsorluğunca karşılanacaktır.

istanbul - edirne ve edirne - istanbul otobüs fiyatları 20 ytl'dir.

otelde geceleme tek kişilik odalar 35 ytl, çift kişilik odalar 55 ytl, üç kişilik odalar 75 olarak belirlenmiştir. indirimli fiyat uygulanacaktır.

bir kişi için çıkacak toplam masraf oda ücreti + 40 ytl yol ücreti + yeme-içme harcamaları olarak hesaplanabilir. tekrar belirtmekte fayda var, edirne içi taksi ve fayton ücretleri imhotep tarafından karşılanacaktır.

şimdi bizlere kesin katılımcı listesi gerekmektedir. geyik olsun diye organizasyonun ciddiyetini sarsacak hamlelerden sakınmanızı siz değerli sözlük yazarlarından önemle rica ederim.

'imhotep & cemsbg org. corp.' iftiharla sundu.

to be contunied...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar