bugün
- türkiye'nin ilk nükleer bombasına isim önerisi13
- en pisi pisine ölen ünlü10
- 403 server error8
- chansey yemek helal mi12
- şu elbiseyi nereden bulabilirim11
- her şey başka türlü olabilirdi19
- otopsiraporlari8
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması35
- en leş ilişki bile sap olmaktan iyidir10
- sinan oğan48
- ölmek nasıl bir duygu11
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor22
- düşün ki o bunu okuyor11
- hdp'nin ikinci turda kılıçdaroğlu nu satması15
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması23
- 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı9
- 900 bin suriyeli'nin tc vatandaşı olması19
- the revenge of hector16
- tinderden karı düşüyor mu9
- muhtemel frank lucas mülteci kavgası8
- erdoğan'ı istemeyen yüzde 47 onu çekmek zorunda mı37
- sözlükte hakarete uğramak8
- chatgpt8
- bik bik'in iş yerine isimsiz çiçek göndermek11
- pillars of creation9
- sevilmeyen sözlük yazarını kurbanda kesmek11
- günün sözü20
- satanizm10
- anın görüntüsü40
- intihar mektubuna yazılacak şeyler8
- sözlük yazarlarının cv'ye yazdıkları şeyler10
- bir erkeğin peşinden koşmak10
- azraili bekleyen adam13
- sözlükteki ilknur isimli psikologlar18
- bir sigara mı yaksak9
- arkadaşlar evleniyorum ben19
- kılıçdaroğlu istifa eder mi26
- sahip olmak istemediğiniz organ8
- radikal kemalist teorisyen15
- beni neden sevmiyorsunuz12
- yazarların ihtiyacı olan şeyler20
- diktatör dede9
- çok hastayım sözlük13
- merve dizdar17
- 29 mayıs 1453 istanbul un fethi11
- bu millet chp den nefret ediyor29
- dünyada şeriat diye bir şey yok10
- sinan oğan'a oy veren seçmenler8
- kemal kılıçdaroğlu63
- seçmenin verdiği mesaj24

entry'ler (140)
arabada gaz pedal diyerek mi yükseliyor panpa * )
chp bitmez merak etme böyle saçma sapan başlıkları açıp açıp insanları kin ve tahrik etmeyi bırak artık senin şu başlıkların mide bulandırıcı hedeflenen 12 büyükşehirin 11'i chp'nin elinde ha dersin ki iyi ve hdp sayesinde diye normal çünkü memlekete yutturuldu din düşmanı diye diye neyse.
türkiye'de artık hiçbir şeye şaşırmıyorum yakında su gıda bunları herhalde belli bir sınırda alacağız gibi duruyor.
ulan bir anda heyecan yaptım noluyor diye sevinecektim behzat ç ankara yanıyor filmindeki sahnede yavru vatan değil ülke lan ora ülke diyelim kktc candır gurban olurum umarım birgün ab ve tüm dünya tanır.
güzel olan kızlar güzel oldukları bilir ve daha çekilir olurlar ancak çirkin olup ancak kendini bir bok sananlar esasında zordur trip desen var ağzı bok kokuyor desen var var da var o yüzden gerçekten güzellliği belli olan kızlara yönelin güzel olmayıp çirkin olan ancak kendini monako prensesi sanan kızların götünü kaldırmayın.
Not: nerede çirkin varsa tripli varsa götünü kaldıran yeni yeni akıllanan ben.
Not: nerede çirkin varsa tripli varsa götünü kaldıran yeni yeni akıllanan ben.
her seçimi fox'tan takip ederim portakal ve küçükkaya heyecanlı heyecanlı anlatırlardı şimdi ikiside yok orada ancak yine seçimi fox'tan takip ederim onun dışında yapacağım bir şey olmaz seçim geceleri hep değişik geçer derim bakmayacağım film falan izlerim derim bi bakmışım istanbul'da kim ankara'da kim önde diye o yüzden tv başında seçim en mantıklısı.
çaylı şeker içmenizi sağlayacak aktivitedir.
hedefi tam noktadan vur.
maalesef süper lige gelirse stadından dolayı kabul bodrum'da maç oynatılacağını düşünmüyorum büyük ihtimalle muğla'ya yakın olan illerde stadı süper lige uygun olan stadlarda oynatırlar ancak bodrum'a stadyum yakışır bir tane.
oha lan tamam unuttun orucunu olabilir insalık halide 1 kg biftek ne tövbe tövbe.
kendisi atatürk'ü sevmez haz etmezdir atatürkçülerin sevebileceği birisi değildir bana göre türkçülüğüde yansıtmayan birisi de ziya gökalp yusuf akçura gibi yazarlarımız varken atsız zaman kaybırıdr.
klasiktir bu durum erkek olan tarafın bu durumda kıza karşı ilgisini sıfıra düşürmesi beklenir ve o yokmuş gibi davranışa geçmesi gerekir bunun yanında da kıza karşı daha sert konuşma yapılması elzemdir çünkü seversen üzülürsün üzersen sevilirsin bunun küfürlüsünü yazmak istemedim ramazan ayındayız diye anladınız siz onu.
sorma ya herhalde ergenliğe denk geldim de böyle mal bir isim koydum utanç verici yeminlen.
küfür,lan lunlu konuşma,argolu konuşma,giyimine dikkat etmemesi,paracı olması,arabası olmayanı annesi sevsin deme,cahilliğin zirvede olması,tek vasfı koca bulma olması,protez neyi varsa onları takması.
okuyun gitsin agalar bak bende bitirip tekrar başlayasım var sanki çok önemli erken bitirmek geç kayıt olup bitirmek kim nerede mutlu olacaksa onu yapsın.
20.30'da maç mı olur ya koy şunu iftar saatinden önceki saatlere 16-17 gibi daha güzel olmaz mı stad dolmaz falan demeyin dolar hemde gündüz derbisi de güzel olur 20.30 istanbul'da yani neyse ki seyrantepe değil ora felaket.
üniversite sınavına ne var bunda 100 bine giremeyen maldır aptaldır demiş kendisi 125 bin sıralama yapınca trene bakar gibi baka kalmış birisidir herkesi küçük gören ama kendisinin dipte olduğunu göremeyen tek vasfı oyun oynayan birisidir.
ya arkadaş atatürkçüdür değildir ki bana göre türkeş atatürk'ü cidden seven saygı duyan birisiydi bu ülkede sağcı olanları atatürk düşmanı solcu olanları vatan haini olarak görmeyi ne zaman bırakacak bu ülke niye birini sevmiyorsun diye bok atmaya çalışıyorsun türkeş bu ülkenin en vatansever insanlarından birisidir.
ahmet goethe çakar mısın sen kanka :D .
türkiye'ye alem için gelen inter formasıyla serie a'da gol kralı olan top tepici psg'de de yapamadı geldi buralara buradan da gideceğini zannetmem aldı buranın tadını.