bugün

entry'ler (140)

muharrem ince nin önlenemez yükselişi

arabada gaz pedal diyerek mi yükseliyor panpa * )

chp neden bitti

chp bitmez merak etme böyle saçma sapan başlıkları açıp açıp insanları kin ve tahrik etmeyi bırak artık senin şu başlıkların mide bulandırıcı hedeflenen 12 büyükşehirin 11'i chp'nin elinde ha dersin ki iyi ve hdp sayesinde diye normal çünkü memlekete yutturuldu din düşmanı diye diye neyse.

erdoğan döneminde bebek mamalarına kilit vurulması

türkiye'de artık hiçbir şeye şaşırmıyorum yakında su gıda bunları herhalde belli bir sınırda alacağız gibi duruyor.

kktc nin avrupa birliği tarafından tanınması

ulan bir anda heyecan yaptım noluyor diye sevinecektim behzat ç ankara yanıyor filmindeki sahnede yavru vatan değil ülke lan ora ülke diyelim kktc candır gurban olurum umarım birgün ab ve tüm dünya tanır.

güzel kızla sevgili olmanın zorluğu

güzel olan kızlar güzel oldukları bilir ve daha çekilir olurlar ancak çirkin olup ancak kendini bir bok sananlar esasında zordur trip desen var ağzı bok kokuyor desen var var da var o yüzden gerçekten güzellliği belli olan kızlara yönelin güzel olmayıp çirkin olan ancak kendini monako prensesi sanan kızların götünü kaldırmayın.
Not: nerede çirkin varsa tripli varsa götünü kaldıran yeni yeni akıllanan ben.

14 mayıs seçim akşamı planlarınız

her seçimi fox'tan takip ederim portakal ve küçükkaya heyecanlı heyecanlı anlatırlardı şimdi ikiside yok orada ancak yine seçimi fox'tan takip ederim onun dışında yapacağım bir şey olmaz seçim geceleri hep değişik geçer derim bakmayacağım film falan izlerim derim bi bakmışım istanbul'da kim ankara'da kim önde diye o yüzden tv başında seçim en mantıklısı.

çayı şekersiz içememek

çaylı şeker içmenizi sağlayacak aktivitedir.

hem yatakta hem seçimde söylenebilecek söz

hedefi tam noktadan vur.

bodrumspor

maalesef süper lige gelirse stadından dolayı kabul bodrum'da maç oynatılacağını düşünmüyorum büyük ihtimalle muğla'ya yakın olan illerde stadı süper lige uygun olan stadlarda oynatırlar ancak bodrum'a stadyum yakışır bir tane.

orucu unutup 1 kg biftek 2 tabak kavurma yemek

oha lan tamam unuttun orucunu olabilir insalık halide 1 kg biftek ne tövbe tövbe.

atsız ı seven atatürkçü

kendisi atatürk'ü sevmez haz etmezdir atatürkçülerin sevebileceği birisi değildir bana göre türkçülüğüde yansıtmayan birisi de ziya gökalp yusuf akçura gibi yazarlarımız varken atsız zaman kaybırıdr.

iyi davrandığınız kızın size kötü davranması

klasiktir bu durum erkek olan tarafın bu durumda kıza karşı ilgisini sıfıra düşürmesi beklenir ve o yokmuş gibi davranışa geçmesi gerekir bunun yanında da kıza karşı daha sert konuşma yapılması elzemdir çünkü seversen üzülürsün üzersen sevilirsin bunun küfürlüsünü yazmak istemedim ramazan ayındayız diye anladınız siz onu.

nickinizin anısı

sorma ya herhalde ergenliğe denk geldim de böyle mal bir isim koydum utanç verici yeminlen.

kadına yakışmayan şeyler

küfür,lan lunlu konuşma,argolu konuşma,giyimine dikkat etmemesi,paracı olması,arabası olmayanı annesi sevsin deme,cahilliğin zirvede olması,tek vasfı koca bulma olması,protez neyi varsa onları takması.

üniversiteyi 26 yaşında bitirmek

okuyun gitsin agalar bak bende bitirip tekrar başlayasım var sanki çok önemli erken bitirmek geç kayıt olup bitirmek kim nerede mutlu olacaksa onu yapsın.

2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı

20.30'da maç mı olur ya koy şunu iftar saatinden önceki saatlere 16-17 gibi daha güzel olmaz mı stad dolmaz falan demeyin dolar hemde gündüz derbisi de güzel olur 20.30 istanbul'da yani neyse ki seyrantepe değil ora felaket.

jahrein

üniversite sınavına ne var bunda 100 bine giremeyen maldır aptaldır demiş kendisi 125 bin sıralama yapınca trene bakar gibi baka kalmış birisidir herkesi küçük gören ama kendisinin dipte olduğunu göremeyen tek vasfı oyun oynayan birisidir.

alparslan türkeş i atatürkçü zannetmek

ya arkadaş atatürkçüdür değildir ki bana göre türkeş atatürk'ü cidden seven saygı duyan birisiydi bu ülkede sağcı olanları atatürk düşmanı solcu olanları vatan haini olarak görmeyi ne zaman bırakacak bu ülke niye birini sevmiyorsun diye bok atmaya çalışıyorsun türkeş bu ülkenin en vatansever insanlarından birisidir.

fener bjk ya yenilirse götüme trafo sokarım

ahmet goethe çakar mısın sen kanka :D .

mauro icardi

türkiye'ye alem için gelen inter formasıyla serie a'da gol kralı olan top tepici psg'de de yapamadı geldi buralara buradan da gideceğini zannetmem aldı buranın tadını.