bugün
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır25
- israil'i türklere dost sanmak13
- iran kağıttan kaplandır23
- 13 haziran 2025 iran'ın israil'e saldırması15
- anın görüntüsü14
- baklava abartılmış balon bir tatlıdır9
- osimhen liverpool pendik gs11
- neydi o şarkının adı yaa21
- hangi sözlük kızı daha güzel22
- en son ne yediniz11
- düşün ki o bunu okuyor14
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması44
- iranın ırzına geçilmiş8
- akp döneminde israil'in coşması13
- allah8
- allah neden israili durdurmuyor8
- true yu neden evlendiremiyoruz15
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- işe evden yemek götürmek20
- ay tırnağım kırıldı diyen erkek13
- en son neye şaşırdınız10
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı12
- taylanda giden erkek9
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek19
- kürdün en büyük dostu türk tür23
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir25
- yemek yerken izlemelik şeyler9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik19
- leroy sane28
- galatasaray8
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- şeriat9
- sudekiray8
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- bu gömlek ne renk9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- prenses erkek9

entry'ler (62)
Portekizi destekliyorum ama ispanya yer gibi. Ben her zaman kazanma olasılığı düşük olan takımları desteklerim. Üstelik Portekizin biraz daha futbol konusunda manyak olduğunu düşünüyorum. Aha lan bunu yazarken attık!
Afiyet olsun kardeşim. inşallah miden dönere layıktır.
Gereksiz yere insanları suçlamayı bırakın. Gözünüzle gördünüz mü kızı ağlattığını? Hadi ağlatsın, ağlattığını varsayalım. 2 çocuğun yanındaki adama yumruk atma gereğini mi doğuruyor bu amk? Nasıl bir zihniyetsiniz kardeşim siz.
"Tutunacak dalım hiç olmadı
Etmediğim duam kalmadı
Döndüm şaşkın zavallı bir mecnuna."
Etmediğim duam kalmadı
Döndüm şaşkın zavallı bir mecnuna."
Tüm sözlük sitelerinde pervasızca kendine davet edip duran sözlük. Pervasız sözlük olsaymış adı iyiymiş.
O nası oluyor ya, dediğim başlık. Olabilir mi? Neden olmasın efendim.
Günaydınlar. Her geçen günümüzün bir önceki günü arattığı canım ülkemde bir gün daha doğdu.
Ne demeli bilemedim. Veganlara tek kelime etsek kafamızda orangutan sürüsü gibi tepinirler ama. Vegan insanda kafa yoktur. (bkz: change my mind)
Aşırı sağlam, fenasal bir yemektir. Yemekten anlamayan damaksız insanların beğenip beğenmediğinin bir önemi yoktur.
Oda tv ile gündemi takip eden kişiyle aynı masaya bile oturmam.
Kendisini bütün dünyaya kanıtlamış bir futbolcuya sen bidonsun demek gibi şu dedikleriniz. Dünya mutfağına girmiş bir tatlının çok da s2ndeydi sizin düşünceleriniz. Bu arada bu başlığı açan ya egeli ya iç anadolulu çok yüksek ihtimalle. Midesiz ve damak lezzeti olmayan 2 bölgemiz.
Bizim engellediğimiz totoş mu açtı yine bu başlığı. Onun götünden çıkar böyle şeyler ancak hahahaha. Aşağılık psikolojisinde.
Beşiktaş saplar geçer. Aynı zamanda Beşiktaşın 122. Kuruluş yıldönümüne denk gelen maçtır.
Ekrem imamoğlunun kktc'de tanınmayan ve denkliği olmayan bir üniversiteden, 390 puan ve 59 ortalama ile 504 puanlık iSTANBUL ÜNiVERSiTESi'ne yaptığı geçiştir.
"Allah razı olsun canım, senin de." Demek istediğim yazar ve başlık.
"Bizene amk?" Demek istediğim başlıktır.
Bölücü örgüt mensuplarına kucak açmış bir sözlüktür. Hiç mi bir moderatörünüz filan olmaz, bu kadar kötürüm bir sözlük mü olur? Vatansız sarı torbalarla biz muhattap oluyoruz.
Kürt, pkk sempatizani bir.. sana söveceğimi mi sandın aşağılık puahhaha. Vatansızla muhatrap mı olunur aq. Bu arada dağda internetin çekiyor mu vatansız çapulcu?
Bıraktığı yerden devam ediyor. Evet.
Bu operasyon zaten tek başına cumhur ittifakı tarafından çıkmadı. Meclisteki neredeyse bütün partiler bu ihanete ortak oldu. Akp, mhp, chp, dem ve gelecek vs gibi milletvekili sayısı 5'i 10'u geçmeyen partiler. Mecliste olup da bu karara dimdik karşı duran şu anlık tek parti iYi pari. iyi partinin oyunda önceki seçime göre artış olacağı kanaatindeyim %3 civarı. Meclis dışında ise yine Zafer partisi vb. Partiler de bu kararın karşısında.
Arkadaşlar bunlar siyasetçi, bu kararın halk, millet olarak karşısında durulduğu vakit topu birbirlerine atmaya kalkacaklardır. Biz destek vermedik ayaklarına yatacaklardır, emin olun. Türk Milletinin iradesinden üstün hiçbir partinin, yöneticinin iradesi kabul edilemez.
Arkadaşlar bunlar siyasetçi, bu kararın halk, millet olarak karşısında durulduğu vakit topu birbirlerine atmaya kalkacaklardır. Biz destek vermedik ayaklarına yatacaklardır, emin olun. Türk Milletinin iradesinden üstün hiçbir partinin, yöneticinin iradesi kabul edilemez.